Nezaboravnim BE BOLD, BE YOU partyjem najavljena je nova era portala FASHION.HR!

Napokon otkrivamo tko se krije iza BE BOLD, BE YOU koncepta. Vaš omiljeni portal FASHION.HR od sada ćete pratiti u odvažnom, smijelom i hrabrijem izdanju. Sve na čemu smo radili mjesecima kulminiralo je nezaboravnim trenutcima na sinoćnjem partyju povodom službenog lansiranja novog izgleda portala. Nastupe Miach, Nipplepeoplea i Hiljsona Mandele kao gosta iznenađenja upotpunio je izvrstan glazbeni program u režiji KPP-a.

Na događaju su uživala poznata imena domaće scene i brojni influenceri – Zdenka Kovačiček, Damir Kedžo, Lana Klingor, Ivana Kindl, Domenica, Nevena Rendeli, Slavko Sobin, Filip Rudan, Igor Barberić, Karla Zelić, Marco Cuccurin, Rebeka Ljiljak, Pula Sikirić, Martina Vuletić, samo su neki od njih.


Iako nitko nije znao što točno predstavlja BE BOLD, BE YOU party, atmosfera je od samog početka dala naslutiti da će se nešto veliko dogoditi. Zbog izgleda cijelog prostora, vizualizacija na ekranima i publike, koja je sudeći po fotografijama s BE BOLD, BE YOU walla, razumjela zadatak, o ovom partyju će se još dugo pričati.


Osim genijalnog walla s porukom prisutni su se mogli pofotkati u nekoliko foto zona. Ljubitelji Sky Cole mogli su osvojiti svoj primjerak fotkanjem između urbanih led vizuala. U essence zoni nagrade za fotku s krunom su bile su nova call me Queen dramatic false lash effect maskara i get BIG! lashes triple black maskara, dok je OTP bio zadužen za fluorescentne party propse, a kupon za kavu (koja nam je danas svima potrebna) mogao se osvojiti preuzimanjem Arena Spot aplikacije.


Oko 22 sata došlo je vrijeme za najvažniji trenutak večeri. Video odbrojavanja uz specijalne svjetlosne efekte i konfete otkrio je da se iza BE BOLD, BE YOU koncepta krije novo lice FASHION.HR portala. Pravi trenutak za nazdravljanje na jednom od tri Bulldog šanka.


Nakon što se kiša konfeta slegla na plesni podij, zabava se mogla nastaviti uz osvježavajući Blanc 1664 – pivo sa stilom koje oduševljava svojom lakoćom pa osvaja i one koji inače nisu ljubitelji piva. Na pozornicu su ponovno izašli Nipplepeople, a zatim Miach i Hiljson. KPP je preuzeo palicu iza ponoći i pogađao plesnim hitovima 2000.-ih.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE