Ovaj stylish stolac odlično funkcionira kao stolić za kavu

Višenamjenski komadi za uređenje doma sjajna su investicija. Zato nas uvijek oduševe kreativni videi na društvenim mrežama koji stiliziraju detalje za uređenje neovisno o njihovoj prvotnoj namjeni. Neke od tih videa možemo ubrojiti u najjednostavniju kategoriju ”hackova”, a među takvim sadržajem smo pronašli i jedan kul stolić/stolac.

Riječ je o komadu i IKEINE retro kolekcije, stolcu HOLMSJÖ. Stolac je prvi put predstavljen je u katalogu brenda 1963. godine. Tada pod nazivom DOLE kao dio cijele serije udobnih stolaca. Primjer je IKEA ikona koje su dobile novi život u Nytillverkad kolekciji.

Stolac je izrađen od drvenih nogica u boji bukve s mekanim jastukom od imitacije kože u crnoj boji. Visok je 40-ak centimetara pa će se dobro uklopiti uz ostale sjedeće elemente.

Jednostavan i bezvremenski izgled garantira da se ovaj stolac i danas može uklopiti u čitavu lepezu različitih interijera. Neki kreatori sadržaja o uređenju interijera tako su ga počeli koristiti kao pomoćni stolić u dnevnom boravku.

@blvckxkev

Ono što se postiše takvim stiliziranjem je dizajnerski ”vibe” u prostoru. Slojevitost koja proizlazi iz slaganja više različitih komada iste ili slične namjene čini da prostorija izgleda promišljenije i mnogo modernije.

Foto: Instagram, IKEA

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE