Ovo je najljepši hotel na bajkovitom jezeru Como koji se mora pronaći na vašoj ‘bucket’ listi!

Talijansko jezero Como nadaleko je poznato po svojoj zadivljujućoj prirodnoj ljepoti. Okruženo talijanskim Alpama i bujnim zelenilom, ovo bajkovito mjesto u kombinaciji sa slikovitim selima čini ga posebno popularnim odredištem za ljubitelje prirode i hedonizma. 
Jezero Como nalazi se u regiji Lombardija u sjevernoj Italiji, i dom je nekim od najluksuznijim hotelima, vilama i odmaralištima u Italiji koji još od 19. stoljeća privlače putnike iz cijelog svijeta željne luksuznog odmora. Mnoge slavne osobe i bogati pojedinci posjeduju kuće na jezeru Como, stoga ne čudi kako su neki od najimpozantnijih odmarališta na svijetu svoj dom pronašli upravo na jezeru. No, neki hoteli s vremenom su postali uvjerljivo najtraženiji, i to poglavito zahvaljujući društvenim mrežama i fotografijama na Instagramu koje izgledaju zaista nestvarno. Arhitektura iz 19. stoljeća, raskošni vrtovi, bazeni i jednako elegantan interijer odlika su najpopularnijih građevina na jezeru, a jedan od njih je i hotel Passalacqua koji je posljednjih godina najtraženija smještajna jedinica u regiji Como.
 
Zadivljujući hotel Passalacqua
Hotel Passalacqua luksuzno je odmorište koji se nalazi na samoj obali jezera. Hotel će vas već na prvi pogled oduševiti svojim luksuzom koji u kombinaciji s talijanskim štihom pretvara ovo mjesto u nestvarnu oazu, a u kojoj bismo rado proveli barem nekoliko dana. S obzirom na to da je jezero Como posebno popularno u proljetnom i ljetnom razdoblju, Hotel Passalacqua već je spreman na novu sezonu, stoga je pravo vrijeme da rezervirate svoje mjesto za ovaj luksuzni odmor iz snova! Hotel ima 11 apartmana, privatnu plažu, vrtove i prostrani bazen s pogledom na jezero od kojeg zastaje dah. Hotel je zapravo i najviše poznat po zadivljujućem pogledu na jezero i planine, a jedan je od onih koji je u19. stoljeću bio omiljeno odredište slavnih osoba i aristokrata. Više o hotelu otkrijte ovdje.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE