Sve plisirane suknje koje nosimo ove sezone!

Plisirane suknje oduvijek predstavljaju klasik koji odiše bezvremenskom elegancijom i decentnim stilom koji privlači svu pažnju, a ove sezone omiljeni brendovi pripremili su sjajne modele koji su jednostavni, ali s dozom trendi estetike. Stoga, kako bismo vam olakšali shopping, zavirili smo u aktualnu ponudu i pronašli chic modele koji će vas osvojiti na prvu!

Plisirane suknje su komad koji se zaista uvijek može nositi. Kombiniramo ih gotovo na sve i nosimo u večernjim i dnevnim varijantama. Spomenuti modeli su već dugi niz godina u modi i sigurni svi imamo pokoji komad u vlastitoj garderobi. No, to ne znači da se ne isplati uložiti u novi jer su proljetne kolekcije prepune odličnih varijanti koje možemo lako nositi. Kada govorimo o dizajnu i boji, prisutne su zagasite boje, pastelni kolorit, ali i modeli s decentnim detaljima koji su idealan volite li minimalistički stil s pomakom.

Kako kombinirati plisirane suknje?

Kada je riječ o dnevnim casual kombinacijama, plisiranu suknju nosimo s pamučnom majicom ili ležernom bluzom uz trendi balerinke, tenisice ili cipele s block potpeticom. S druge strane, za večernje modne priče biramo nešto senzualnije odabire poput primjerice korzeta, topova s tanjim naramenicama i sl.,a sve skupa ne zaboravite zaokružiti s upečatljivim sandalama na petu.

Isto tako, plisirana suknja sjajan je odabir i za slojevite kombinacije koje su odlične za prijelazno razdoblje, a što se tiče godišnjih doba, zapravo ih nosimo tijekom cijele godine pa je riječ o komadu koji se definitivno isplati imati!

U nastavku potražite neke od najljepših modela iz aktualne ponude najdražih high street brendova!

H&M (39,99 EUR)

Mango (49,99 EUR)

Reserved (25,99 EUR)

Reserved (19,99 EUR)

Reserved (25,99 EUR)

Reserved (25,99 EUR)

Zara (35,95 EUR)

Mango (49,99 EUR)

Zara (69,95 EUR)

Mango (59,99 EUR)

Mango (59,99 EUR)

H&M (24,99 EUR)

H&M (34,99 EUR)

Foto: Instagram, Reserved, H&M, Zara, Mango

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE