3 frizure koje će obilježiti proljeće

Dolaskom nešto toplijih dana ne mijenja se samo sadržaj unutar našeg ormara, već on nije zaobišao niti omiljeni beauty svijet. Gotovo ništa ne može osvježiti naš cjelokupni izgled kao što to polazi za rukom novoj frizuri, a ako ne znate kako se ove sezone ošišati i koje su frizure apsolutni hit, onda ste na pravom mjestu!

U proljeće se nekako najviše zaželimo promjene, a zbog čega nerijetko ‘nastrada’ naša kosa. Kao i svake sezone, tako su se i ove istaknule frizure koje je zapravo vrlo lako održavati te koje istovremeno pružaju moderan izgled, ali i dozu osvježenja koja nam je nakon zime prijeko potrebna.

Blunt bob srednje duljine

Ova klasična frizura nikada ne izlazi iz mode, a za proljeće 2023. popularna je verzija ona srednje duljine, do brade ili pak nešto niže. Ovaj stil izgleda moderno i minimalistički, a može se prilagoditi baš svakom obliku lica.

Frizura s razdjeljkom na sredini

I ova frizura obilježit će dane pred nama, a posebno će izgledati dobro na onima s duguljastim licem. Razdjeljak na sredini pruža opušteni i moderniji izgled, a u kombinaciji s nekoliko slojeva u kosi stvara volumen i teksturu.

Pixie s teksturama

Pixie frizura će također biti popularna ovog proljeća, a riječ je o stilu koji se sjajno slaže s teksturama. Frizeri preporučuju dodavanje nekoliko slojeva kako bi kosa izgledala punije te tako dobila na volumenu, a kratke šiške na čelu će pružiti dodatni šarm.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE