Tražite novi parfem za tople dane pred nama? Onda s ovim mirisom nema greške!

Elixir je ljubavni napitak koji blista od senzualnosti. Zamišljen je kao ljubavni napitak moćne i duboko senzualne žene. U srcu je iris iz Libanona kombiniran s ljubavnim akordom, olfaktivnom kreacijom koja stvara snažnu emociju privrženosti i zavođenja. Upotpunjen svježinom nerolija i mandarine i dodirom topline ambera, smire i benzoina u bazi.

Duge vjenčanice, večernje haljine i haljine: Elie Saab je majstor u svome svijetu. Kreacije koje oplemenjuju žene i ističu njihovu senzualnost. Inspiriran ženama, čini čudesne kreacije, s modernošću iz drugih vremena. Poput haute couture haljine, mirisi Elie Saab krase ženstvenu formu, zračeći senzualnošću.

Otkrijte prekrasne ženstvene mirise Elie Saab. S blagim cvjetnim notama koje se čuvaju u prekrasnim bočicama i poklopcem s potpisom Elie Saab, parfemi Elie Saab mali su okus haute couture u vašem mirisnom omaru. Priznat i slavljen po svojim dramatičnim haljinama i visokoj modi, Elie Saab mirisi dijele istu eleganciju kao I njegova moda. Tri kolekcije parfema – “Le parfum”, “Girl of now” & “Elixir” – izrazito su jedinstvene, a ipak sve predstavljaju ženstvenost koja je simbolična za poznate kuturijere.

Novi, prekrasan miris dostupan je u Martimexu i na web stranici!

Foto: PR, Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE