U ponudu H&M Homea uskoro stiže genijalna ‘Pantone’ kolekcija, a ovo su naši favoriti!

Proljeće u H&M Home ponudu proteći će u znaku eksplozije boja i svježine koja uskoro stiže u njihov svijet kućnog dekora, a sve zahvaljujući novoj suradnji između Pantonea i H&M Home-a. Njihova druga zajednička kolekcija kućanskih potrepština bit će dostupna od 25. travnja, i sasvim smo sigurni da će u domove diljem svijeta unijeti živopisne ‘Pantone’ nijanse, ali i moderni, sofisticirani ‘H&m Home’ dizajn!

Nakon uspjeha prve suradnje, ova nova linija fokusira se na proširenje asortimana s naglaskom na kuhinju i blagovaonicu. Nazvane ‘Zesty & Fresh’ i ‘Sweet & Spicy’, dvije palete boja inspirirane su voćnim tonovima koji donose svježinu proljeća u vaš dom. Od oštrih nijansi zelene limete do toplih tonova naranče i crvene, ova kolekcija nudi zaista raznolik izbor koji će zadovoljiti svaki ukus. Jedan od ključnih elemenata ove suradnje je upravo pažljivo odabrana paleta boja koja nosi potpis Pantonea. Logotip Pantonea ističe se na svakom komadu, unoseći tako dozu prepoznatljivosti i elegancije. Kroz ovu suradnju, Pantone i H&M Home udružili su svoje snage kako bi istaknuli važnost boja u stvaranju ugodnog i inspirativnog okruženja u domu.

Osim estetske privlačnosti kućnih potrepština, ova kolekcija također nudi i jednako lijepe mirisne svijeće koje dodatno upotpunjuju prostor. Svježi mirisi poput ‘Mandarin Gelato’, ‘Pink Grapefruit’ i ‘Green Basil’ nota s lakoćom stvaraju ugodnu atmosferu i nadopunjuju doživljaj boja i dizajna iz ove nove, nadolazeće kolekcije. Sve o kolekciji otkrijte na linku!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE