Zašto se ovih dana isplati posjetiti Samobor?

Pripremite se za neobičnu i jedinstvenu čaroliju svjetla i svjetlosnih dekoracija na četvrtom izdanju događaja koji organizira samoborska tvrtka Blachere Illumination – Gospodari svjetla d.o.o. Ekipa koja stoji iza najpoznatijih svjetlosnih instalacija poziva sve građane na razgledavanje impresivnih svjetlosnih dekoracija. Priliku za razgledavanje imaju svi do 28. travnja u sklopu Dana otvorenih vrata u Samoboru uz besplatan ulaz.

Ova manifestacija predstavlja jedinstvenu priliku svim posjetiteljima da zakorače u najveći izložbeni prostor svjetlosnih dekoracija na ovim područjima i uživaju u tematskim instalacijama koje još nisu imali prilike vidjeti uživo. Uz božićne dekoracije moći ćete razgledati i svjetlosne dekoracije za različite prigode i tipove događaja.

Svjetlosne dekoracije domaće tvrtke prepoznate su i zbog ekološkog aspekta. Posjetitelji će se moći upoznati s ekološki održivim dekoracijama, rasvjetom i svjetlosnim ukrasima od biorazgradivih materijala, odgovorne potrošnje energije. Kako bi naglasili svoju ekološku svijest, tvrtka koristi materijale poput recikliranog aluminija, recikliranih PET boca i šećerne trske čime izravno utječe na smanjenje ugljičnog otiska.

Gospodari svjetla započeli su kao malena obiteljska tvrtka još 1999. godine i u dva desetljeća poslovanja, ostvarili vrhunske rezultate te se nametnuli kao prvi izbor prilikom odabira prigodne i dekorativne rasvjete. U svom bogatom iskustvu potpisuju brojne projekte, a često se može čuti kako najljepše adventske priče započinju upravo njihovim dekoracijama. Svjetlosne dekoracije njihova su strast, a specijalizirali su se za osmišljavanje inovativnog dizajna svjetlosnog ukrašavanja događanja, festivala, ulica, trgova, gradova, trgovačkih lanca. Gospodari svjetla su se 2020. pridružili francuskoj grupaciji Blachere Illumination, najvećem europskom proizvođaču svjetlosnih dekoracija. Ulazak u Blachere Illumination grupaciju ojačao je njihove kapacitete i omogućio im daljnji rast i razvoj poslovanja na tržištu.



Ovo će biti omiljena destinacija sljedećih dana za sve posjetitelje željne jedinstvenog druženja uz savršene fotografije bez kojih ni jedan događaj ne može proći. Na Dane otvorenih vrata, uz poslovne korisnike, dobrodošli su i građani, posebno najmlađi članovi njihovih obitelji koje će oduševiti velike svjetlosne figure životinja i likova iz bajki.

Foto: PR

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE