Ovo su vježbe s kojima ćete u samo 10 minuta dnevno do savršenog struka!

Uz zategnute noge i stražnjicu, vjerujemo da svaka žena želi imati nešto tanji struk koji naglašava figuru pješčanog sata. Naime, upravo se spomenuta figura smatra jednom od najželjenijih te iako ona uvelike ovisi o samoj građi tijela, određenim vježbama mogu se postići sjajni rezultati. 
Za početak, kako biste oblikovali struk na željeni način, ako imate, potrebno je izgubiti višak kilograma, odnosno masnih naslaga, a potom se fokusirati na specijaliziranje vježbe namijenjene upravo tom području. To su najčešće poprilično statične vježbe koje ćete ‘na prvu’ izvoditi s lakoćom, ali neka vas to ne zavara jer ćete vrlo brzo vidjeti da je za pravilno izvođenje potrebno truda, volje, upornosti i snage.

Uz kontinuitet do super rezultata!

Želite li poraditi na struku, bez obzira prakticirate li primjerice kardio ili neki drugi vid treninga, potrebno je posvetiti određeno vrijeme specijaliziranim vježbama za struk jer samo u tom slučaju možete očekivati potpune rezultate. Također, nikako ne zanemarite prehranu koje je jednako važna kao i sama tjelovježba te pripazite da unosite hranu koja ne potiče stvaranje masnih naslaga, ali je nutritivno zadovoljavajuća i izbalansirana te vam pruža potrebnu energiju kako bi trening bio efikasan. 
S obzirom na to da vježbe za struk ne zahtijevaju dodatnu opremu, možete ih izvoditi kod kuće, a kako bi vam to što uspješnije pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili koristan video te predlažemo da krenete već danas!

 

Foto: Instagram, Youtube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE