Želite se brzo riješiti celulita? Onda imamo trening za vas!

Nešto prozračniji modni komadi nerijetko otkrivaju činjenicu da tople dane i nismo baš dočekali u najboljoj formi. Čestu boljku predstavlja upravo celulit, poznat i kao narančina kora, a koji je nerijetko smrtni neprijatelj idealne ženske figure. Riješiti se celulita i nije baš najjednostavniji zadatak, no ipak postoji nekoliko načina kako brzo i efikasno smanjiti njegovu vidljivost!

Postoji nekoliko načina kako brzo i efikasno smanjiti vidljivost celulita, a neki od najefikasnijih uključuju kombinaciju vježbi snage i intervalnog treninga, kao i pravilne prehrane i redovite hidratacije tijela. Također, vježbe kao što su trčanje, vožnja bicikla ili brzo hodanje mogu pomoći u sagorijevanju masti i poboljšanju cirkulacije krvi, a što može pomoći u smanjivanju vidljivosti celulita. Ono što je važno napomenuti jest to da treniranje neće pomoći u smanjivanju celulita, već je nužna kombinacija prehrane i vježbanja, a vježbe koje uključuju donji dio tijela, poput čučnjeva, iskoraka i podizanja nogu mogu pomoći u jačanju mišića nogu i stražnjice. U nastavku smo izdvojili trening za koji vam ne treba ništa osim dobre volje i malo prostora za treniranje, a koji će sigurno pružiti željene rezultate!

Ono što je važno imati na umu jest to da se celulit često pojavljuje zbog genetike, hormonalnih promjena, ali i drugih faktora koji su izvan naše kontrole, no redovitim vježbanjem, pravilnom prehranom i hidratacijom vidljivost celulita biti će znatno manja!

Foto: Instagram, Youtube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE