10 stylish modela tenisica iz aktualne high street ponude

Iako se trendovi iz sezone u sezonu mijenjaju, postoje određeni modni komadi koji su baš uvijek jednako tražen i popularni, a ovog puta riječ je o tenisicama. Možemo se složiti da tenisice ne poznaju godišnje doba jer ih nosimo baš uvijek, a ove proljetno-ljetne sezone osim klasičnih modela, u fokusu su sportski modeli koji kombinaciji pružaju zanimljiv modni twist!

Chic sportske tenisice su zanimljiv spoj sportskog i nešto elegantnijeg looka koji u konačnici čine sjajnu stilsku sinergiju koja se s lakoćom kombinira u raznim varijantama. Ovakav tip tenisica možete nositi na omiljene hlače, traperice ili čak modele ravnog kroja s crtom, ali i na razno razne varijante haljina ili suknji. S druge strane, nikako ne smijemo zaboraviti niti na već dobro znane modele tenisica koji su vrlo klasični, ali i posebni jer svakoj kombinaciji podare neodoljivu casual notu.

Za casual modne priče s naglaskom na udobnost!

Budući da se ove sezone jako nose odijela s bermudama ili običnim hlačama, predlažemo da spomenute varijante kombinirate upravo s tenisicama jer ćete na taj način kreirati vrlo dinamičan i drugačiji outfit koji sigurno neće proći nezapaženo. Isto tako, tenisice su obuća koja se nosi i do nekoliko sezona, stoga je riječ o ulogu koji je dugoročno isplativ, a kako bismo vam olakšali shopping i potražnju, zavirili su u aktualnu ponudu omiljenih brendova i izdvojili nekoliko divnih primjeraka za koje smo sigurni da će se uklopiti u svačiji stil odijevanja.

U nastavku potražite ključne modele tenisica iz aktualne ponude najdražih high street brendova!

H&M (39,99 EUR)

Zara (39,95 EUR)

H&M (29,99 EUR)

Zara (29,95 EUR)

H&M (39,99 EUR)

Bershka (29,95 EUR)

Zara (29,95 EUR)

H&M (35,95 EUR)

Bershka (35,99 EUR)

Foto: Instagram, Bershka, Zara, H&M

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE