Elegantni modni komadi koji su kao stvoreni za sve posebne prilike!

Sezona događanja, privatnih slavlja i vjenčanja već nam je pokucala na vrata. To znači da smo u potrazi za nosivim, elegantnim i upečatljivim kombinacijama u kojima ćemo zablistati u posebnim trenutcima. Shopping u tim situacijama može izazvati mnogo dilema, posebno zato što se radi o komadima od kojih očekujmo da ostave dojam, a i kupnja u zadnji čas nešto je što može izazvati dodatni stres. Zato smo za vas odlučili izdvojiti genijalne komade iz nove Comma kolekcije koji su kao stvoreni za trenutke kada želite izgledati savršeno.

Nova Comma proljetna kolekcija prepuna je modnih kombinacija koje odišu elegancijom, a istovremeno se radi o jako nosivim pojedinačnim komadima na koje možete računati u različitim modnim scenarijima. Iako se radi o kombinacijama koje nosimo samo u posebnim prilikama, to ne znači da moramo pristati na odjeću u kojoj se ne osjećamo ugodno. Jednom kad odjenete udoban komad odjeće, osjećat ćete se izvrsno u svojoj koži zbog čega će vaš osobni stil doći do izražaja.

Ova proljetna kolekcija sastoji se od niza stylish komada u nježnom, ali odvažnom koloritu. Lepršave haljine i fluidni modeli hlača suprotstavljeni su fino krojenim odijelima i kombinezonima koja su, osim za svečane prilike, savršena i za ‘business chic’ kombinacije. Cvjetna lepršava duga haljina i plisirana žuta haljina odabir su s kojim nećete pogriješiti. Općenito, haljine su naš prvi izbor kada se radi o svečanim izdanjima, jer s idealnom haljinom uz samo nekoliko jednostavnih modnih detalja s lakoćom postižemo željeni efekt.

Osim haljina, u fokusu kolekcije su elegantna odijela, mahom u bijeloj boji koja u trenu asocira na proljetna i ljetna događanja na otvorenom. Predivno krojena odijela savršen su spoj sofisticiranosti i ležernosti. Ako se odlučite za takav look budite sigurni da ćete u svom ormaru imati komade kojima ćete se rado vraćati iz sezone u sezonu. Nositi ih možete na bezbroj načina, a posebno dobro izgleda kombinacija svijetlog odijela i topa u snažnoj boji fuksije. Ljubitelji glasnog i živahnog modnog izričaja, svog favorita pronaći će upravo u odijelu boje fuksije. Ova odvažna boja je boja koja će obilježiti ovu godinu, a noseći ovo odijelo i vi možete ostaviti isti dojam.

Proljetna i ljetna modnu sezona rezervirane su za vedre boje i odvažne outfite u kojima će vaš osobni stil i stav doći do izražaja. Zato, iskoristite posebne prigode kao prilike za nošenje odjeće u kojoj izgledate elegantno, koja vam podiže raspoloženje i čini da se osjećate odlično u vlastitoj koži. Sve nosive stylish komade za kojima ćete uvijek rado posegnuti možete pronaći u novoj Comma kolekciji na poveznici.

Foto: Comma

**sadržaj nastao u suradnji s brendom Comma

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE