Predivni modeli suknji koje nosimo cijelu proljetnu sezonu!

Proljeće je definitivno godišnje doba kada omiljene hlače šaljemo na zasluženi odmor, a njihovo mjesto preuzimaju predivni modeli suknji. Od kada su midi suknje zaživjele kao streetwear trend postale su dostojna zamjena hlačama u gotovo svim modnim kombinacijama. Tako bez obzira na vaš osobni stil u aktualnoj ponudi popularnih brendova pronaći ćete nešto za sebe.

Kao što smo rekli, proljeće je rezervirano za suknje, a mnoštvo trendova i krojeva koji se nude omogućit će vam da kreirate bezbroj zanimljivih outfita. Tako se možete odlučiti za slip suknje, cargo suknje, traper modeli, plisirane suknje ili pak modele s volanima, u svakom slučaju nećete pogriješiti jer suknje kombiniramo svugdje i sa svim ostalim komadima. Za casual stylinge dovoljno je upariti slip ili traper suknju s omiljenom hoodicom i dobit ćete savršeno izbalansiranu dnevnu kombinaciju. Također, odlična su opcija i za posebne prigode, elegantan i odvažan top u kombinaciji s jednako zanimljivom suknjom dostojna je zamjena svakoj haljini.

Suknja kao ključni komad za proljeće

Iz aktualne ponude izdvojili smo nekoliko modela koji su nas osvojili na prvi pogled. Stoga, u galeriji možete potražiti komade koji će vas inspirirati da potražite svoju idealnu suknju za proljeće. Među našim favoritima svakako se nalazi satenska ljubičasta suknja, koja je savršen spoj slip i plisiranog modela, a već je možemo zamisliti u raznim ležernim i elegantnim izdanjima. Osim toga, traper kao ultimativni hit ove godine dovoljno je dobar razloga da odaberete suknju od ovog materijala, a kako biste malo začinili modnu situaciju možete se odlučiti za model u neobičnoj boji poput roze traper suknje.

Bershka (22,99 €), Stradivarius (25,99 €)

Bershka (29,99 €), Zara (29,95 €)

Stradivarius (25,99 €), Zara (27,95 €)

Zara (29,95 €), (35,95 €)

Zara (39,95 €), Stradivarius (25,99 €)

Zara (39,95 €), Stradivarius(25,99 €)

Foto: Instagram, Bershka, Stradivarius, Zara

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE