U ‘high street’ ponudi pronašli smo torbice koje će podići baš svaki styling!

Ključni komadi koji čine bazu outfita svakako su prvi izbor za kupnju, no ono što čini razliku definitivno su detalji koji podižu naše modne odabire na jednu potpuno drugu razinu. Modni detalji posebno su u fokusu tijekom toplijeg dijela godine kada se naše kombinacije sastoje od nešto manje odjevnih komada. Tim povodom odlučili smo zaviriti u ponudu popularnih brendova i izdvojiti statement torbice koje će svakom stylingu dati ‘ono nešto’.

Od mikro do srednjih ili onih predimenzioniranih, torbe su jednostavno točka na i baš svakog looka. Za posebne prilike i ležernije dnevne varijante radije se odlučujemo za nešto manje modele, za razliku od trenutaka kada moramo juriti obveze gradom. S obziro da je ljeto već pred vratima, a razna događanja su već u našem kalendaru, pravo je vrijeme da se bacimo u potragu za upečatljivim modnim komadima. Tako smo u aktualnoj ponudi popularnih brendova pronašli hrpu zanimljivih modela torbica koje će se savršeno uklopiti u proljetne i prve ljetne modne kombinacije. 

Poigrajte se bojama i teksturama

Ovosezonski trendovi u znaku su metalik i odvažnih boja. Prema tome u ponudi smo našli odlične modele koji se uklapaju u tu priču, a boje s kojima ove sezone ne možete pogriješiti zasigurno su ružičasta i narančasta. Osim toga zanimljive teksture torbica od perlica ili metalni modeli dat će dodatnu dimenziju cjelokupnoj kombinaciji. Što se tiče posebnih prigoda s tradicionalno dobar odabir su srebrni i zlatni modeli torbica. U galeriji možete pogledati naše favorite koji će vas inspirirati da ove sezone kreirate nezaboravne modne priče.

Bershka (19,99 €), Zara (22,95 €)

Mango (25,99 €), Bershka (17,99 €)

Zara (29,95 €), Mango (25,99 €)

Zara (35,95 €), (39,95 €)

Zara (35,95 €), Mango (59,99 €)

Zara (39,95 €), Bershka (15,99 €)

Foto: Instagram, Bershka, Mango, Zara

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE