Nikad bolja ‘high street’ ponuda trudničke odjeće, a mi smo izdvojili najljepše komade!

Iako se posljednjih godina odlični trudnički komadi mogu relativno lagano pronaći, ovog proljeća popularni brendovi jednostavno su nas oduševili su raznovrsnim trudničkim komadima. Tijekom trudnoće tijelo se mijenja i teško je pronaći način kako kombinirati nove i stare komade iz vlastitog ormara. No, uz udobnost koja je naravno prioritet, nema razloga da u trudnoći ne budete i stylish. Zato smo izdvojili nekoliko odličnih komada u kojima ćete blistati ovog proljeća.

Kao najpoželjniji komad odjeće tijekom trudnoće nameće se haljina i to je najzastupljeniji komad u aktualnim kolekcijama popularnih brendova. Iako se ovako jednostavan komad odjeće ponekad može činiti dosadnim i ograničavajućim, proljeće je definitivno sezona kada haljine izgledaju bolje nego ikada. Tako se i u ponudi za trudnice nalaze odlični cvjetni modeli, ali i nešto elegantnije crne haljine koje su odličan izbor za posebne prigode.

Chic i udobni modni komadi

Osim haljina, komadi poput hlača, suknji i košulja odlična su opcija za svakodnevne look-ove u kojima možete pokazati više osobnog stila i poigrati se kreativni slaganjem odjevnih kombinacija. Također, među ovim komadima se nalaze i elegantne opcije poput crne satenske midi suknje koju možete kombinirati uz ležerne komade poput tenisica i t-shirta ili pak uz uske sofisticirane topove koji će istaknuti „baby bump“. Trudnoća je razdoblje u kojem imate potpuno pravo uživati te i dalje njegovati svoj osobni stil, stoga se ne bojte poigrati odvažnim trudničkim kombinacijama.

H&M (29,99 €), (30,99 €)

H&M (49,99 €), (35,99 €)

Mango (49,99 €)

Mango (59,99 €), (39,99 €)

Reserved (49,99 €), (79,99 €)

Reserved (79,99 €), (45,99 €)

Sinsay (17,99 €), Mango (29,99 €)

Sinsay (24,99 €), (14,99 €)

Foto: Instagram, Mango, Reserved, H&M, Sinsay

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE