Izdvojili smo najbolje korektore koji prekrivaju i najtvrdoglavije podočnjake!

Podočnjaci, prištići, mrljice i ožiljci na licu najveći su neprijatelj savršenog make up-a. No, postoje proizvodi koji mogu vrlo efikasno riješiti te sitne nedostatke koji su nas ponekad u stanju izbaciti iz takta. Naravno, riječ je o korektorima koji se moraju naći u svakoj kozmetičkoj torbici, a za vas smo izdvojili nekoliko najboljih drogerijskih i ‘high end’ favorita.

Želimo li postići savršen make up look na licu, bez obzira radi li se o dnevnoj ili večernjoj varijanti, korektor je neophodan korak za postizanje besprijekornog izgleda. Nakon pudera ili prije nanošenja pudera, glavni zadatak korektora je prekrivanje podočnjaka, prištića, tamnih mrlja i ožiljaka. Ipak to nije njihova jedina moć. Ovi jednostavni proizvodi mogu se koristiti i kao kremasti highlighteri, na posebno odabranim dijelovima lica kao što su nos, donji dio čela, brada, jagodice…Na taj način postići ćete ujednačen i svjež izgled lica te istodobno eliminirati podočnjake, nepravilnosti i crvenilo.

Proizvodi koji nemaju konkurenciju

Već je svima dobro poznata činjenica da skupi beauty proizvodi nisu nužno bolji od drogerijske konkurencije koja se u posljednje vrijeme ističe sve boljim formulama. Zato se na našem popisu nalaze najbolji iz oba svijeta. Maybelline, L’ Oréal i NYX redom imaju odlične i svima već dobro poznate proizvode s kojima gotovo ne možete pogriješiti. Sve što trebate je pronaći odgovarajuću nijansu koja će probuditi vaše lice. Osim ovih odličnih i pristupačnih proizvoda u galeriji pronađite i favorite za koje se isplati izdvojiti koji euro više.

Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circle Concealer, Bobbi Brown Skin Full Cover Concealer

NYX Professional Makeup HD Photogenic Concealer Wand, L’Oréal Paris Infallible Full Wear Waterproof Concealer

NARS Radiant Creamy Concealer, Tarte Shape Tape Concealer

Foto: Instagram, Maybelline, Bobbi Brown, NYX Professional Makeup, L’Oréal Paris, NARS, Tarte

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE