Izdvojili smo najljepše manikure koje su idealne za kratke nokte!

Lijepi nokti su jedan od najljepših ukrasa na rukama, a imati prirodne duge nokte je vrlo teško. Naime, nokti su skloni listanju zbog svoje tanke teksture, a brojni vitamini i naš organizam utječu na to kakvi će naši nokti zapravo biti. No, to danas ne predstavlja veliki problem jer postoje odlične manikure koje na kratkim noktima izgledaju savršeno. Izbora  i boja je zaista mnogo, a onu koje ćete izabrati ovisi o vama i vašem osobnom stilu.

Bilo da ste vjerni minimalističkom stilu ili vibrantnim tonovima, za manikuru možete doslovno birati sve. Pa je tako u trendu klasična francuska manikura koja izgleda savršeno nenametljivo, a vaši nokti njegovani. Isto tako su popularne sve nude nijanse u boji kože s kojima će vaši nokti izgleda prirodno, a uredno. No, ako ste ljubitelj vibrantnih tonova onda predlažemo razigranu proljetnu manikuru na cvjetiće ili tratinčice. Ove sezone osobito su popularne ružičasta i zelena boje pa se kao takve nameću kao idealan odabir za razigranu manikuru.

No, ako želite imati nokte u jednoj boji bez ikakvih detalja, predlažemo pariško plavu ili neku od pastelnih nijansi. Također su popularni i nokti u različitim bojama i s različitim detaljima. Ove sezone u modu se vraća veliki nakit i masivno prstenje, stoga možemo zamisliti savršene prstene koji će se lijepo uklopiti s vašim manikurama. Kada govorimo o prigodama, za vjenčanja predlažemo neku od nude nijansi s dodatkom sjaja kako bi vam nokti izgledali savršeno njegovani. Manikure traju otprilike 3 tjedna stoga ste zaista duži period mirni s uređenjem istih što je vrlo praktično i zahvalno.

U nastavku izdvajamo najljepše manikure za kratke nokte.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE