Kako pripremiti kožu za šminkanje? Izdvojili smo nekoliko najboljih saveznika za besprijekoran izgled!

Koliko puta vam se dogodilo da polažete sve nade u pojedini make up proizvod, no on jednostavno ne pokazuje očekivane rezultate na koži lica? Možda nije problem u samom proizvodu koji koristimo, već u načinu na koji pripremamo kožu lica za njegovo nanošenje. Baza je zapravo ta koja određuje kakav će biti finalni rezultat na koži, stoga je važno imati nadohvat ruke kvalitetne proizvode koji će biti pravi mali čarobnjaci u rutini!

Sigurni smo da ste do sada puno puta čuli za primere, no o čemu je točno riječ? Make up primer je proizvod koji se nanosi na lice prije pudera i drugih make up proizvoda kako bi se poboljšala njihova postojanost i učinilo da izgledaju bolje na koži. Primjerice, primer može pomoći u smanjenju vidljivosti pora, poboljšanju hidratacije kože, kontroliranju masnoće ili sjaja, te produženju trajanja šminke na licu. Ovaj proizvod sjajan je iz brojnih razloga; prije svega može pomoći u stvaranju savršene baze za nanošenje pudera, pa će se tako puder nanositi glatko te će koža lica izgledati ujednačeno. Drugo, primeri mogu pomoći u zaštiti kože od štetnih utjecaja okoliša kao što su UV zrake i onečišćenje zraka, a mogu i poboljšati hidrataciju lica te smanjiti vidljivost finih linija i bora.

Proizvod koji se isplati imati u rutini

Kada koristite primer, koža izgleda glatko, ujednačeno i sjajno, a što je ključno za postizanje savršenog izgleda make upa. Pored toga, primjeri mogu pomoći u hidrataciji kože lica, ali i u zaštiti od štetnog utjecaja okoliša. Bez obzira na vrstu kože, primjer je važan korak u vašoj make up rutini, a u nastavku smo izdvojili one najbolje!

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base Krema za njegu lica, jane iredale Smooth Affair Facial Primer & Brightener

Lancôme La Base Pro Perfecting Makeup Primer, Armani Beauty Luminous Silk Hydrating Makeup Primer

Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Face Primer, Chanel Base Lumière Illuminating Makeup Base

Foto: Instagram, YSL, Chanel, Lancome, Armani Beauty, Bobbi Brown, jane iredale

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE