Na tržište je stigla nova Philips Lumea, a upravo vi ju možete među prvima osvojiti i isprobati!

Nismo se niti okrenuli, a nešto toplije vrijeme već nam je pokucalo na vrata. Osim što je potrebno napraviti malene promjene unutar ormara te uvrstiti nešto laganije modne komade, a koji će pak otkrivati i nešto veći dio naše kože, jednako tako je važno obratiti pažnju i na tretmane koji vraćaju prekrasan izgled. Mnogi se zbog toga ne osjećaju u potpunosti spremno za proljetne dane jer je koža nakon zime nerijetko beživotnog izgleda, stoga je važno imati nadohvat ruke uređaj zahvaljujući kojem nas proljeće nikako neće dočekati nespremnima.

Možda zimi baš i ne razmišljamo toliko o izgledu vlastite kože, kao i o dosadnim dlačicama koje narušavaju cjelokupni izgled, no u proljeće ovaj problem postaje broj jedan kada su kozmetički tretmani u pitanju. Tako će se mnogi podvrgavati raznim metodama odstranjivanja dlačica, od kojih su neke poprilično skupe i dugotrajne, a rezultati i nisu baš oduševljavajući. Način na koji tretiramo dlačice i pristupamo njezi osjetljivih dijelova kože zauvijek je promijenio napredak tehnologije, odnosno stupanjem Philips Lumea IPL uređaja na beauty scenu, a kojem nije dugo trebalo da stekne simpatije žena diljem svijeta i tako postane sastavni dio baš svake kozmetičke torbice.

Sjajna vijest je ta da je ovaj vrhunski uređaj otišao korak dalje te je nedavno na tržište predstavljena nova Philips Lumea IPL serija 9900 koju možete i među prvima isprobati, a o čemu će više riječi biti u nastavku teksta! Philips Lumea IPL uređaji posebni su po tome što se u vrlo kratkom vremenu trajno možete riješiti dlačica i to do 12 mjeseci, a rezultat je glatka, meka i sjajna koža, bez popratnih iritacija i crvenila što je čest slučaj kod drugih metoda uklanjanja dlačica. Također, cijeli postupak je izrazito brz i bezbolan, a u što smo se imali priliku i sami uvjeriti!

 

Philips Lumeu IPL uređaj seriju 9900 testirali smo kroz tri ciklusa tretmana, a što je zapravo dovoljno da se primijeti i preko 92% manje dlačica. Vrlo je jednostavna za korištenje; dovoljno je prilagoditi nastavak području tijela koje se tretira, na prethodno svježe depiliranu kožu te odabrati opciju personaliziranog uklanjanja dlačica, odnosno tehnologiju SenseIQ. Riječ je o personaliziranom pristupu uklanjanja dlačica zahvaljujući kojem možete biti sigurni da nećete ošteti svoju kožu jer će u tren oka prepoznati vaš tip kože, a na temelju čega određuje idealan intenzitet tretmana, od ponuđenih pet. Ova opcija je sjajna za sve one koji nisu sigurni koji intenzitet tretmana odabrati, a što je često izazov kada su osjetljiva područja tijela u pitanju. Intenzitet na kojem smo testirali novu Lumeu jest treća razina, a koja se pokazala sjajnim odabirom za suhu kožu. Cijeli proces je vrlo brz, jednostavan i ono najvažnije – bezbolan, a dodatan plus je taj što uređaj izgleda zaista prekrasno te se uklapa u baš svaku kozmetičku torbicu!

Nadalje, kako bi cijeli proces bio jednostavan, na svoj mobilni uređaj je najbolje instalirati Philips Lumea IPL aplikaciju koja će biti sjajan vodič tijekom cijelog postupka. Tako ćete uvijek znati kada je vrijeme za sljedeći tretman te pratiti cijeli napredak od početka do kraja. Kako ovaj uređaj zapravo funkcionira? Sav ‘prljavi’ posao obavljaju svjetlosni impulsi s čak 450.000 bljeskova koji duboko u korijenu usporavaju rast dlačica, stoga je tako jedini zadatak držati se okvirnog rasporeda i ne zaboraviti uživati u ovom opuštajućem tretmanu! Rezultati nakon trećeg ciklusa korištenja su zaista impresivni. Osim što su dlačice gotovo u potpunosti neprimjetne, koža poprima svilenkasti izgled, izrazito je meka te njegovana.

Ono što novu Lumeu serije 9900 razlikuje od prijašnjih uređaja jest nova aplikacija s ekskluzivnim SkinAI sadržajem. O čemu je točno riječ? Ova aplikacija sadrži tri nove značajke za personaliziranu analizu i praćenje napretka tretmana koje pokreće umjetna inteligencija. Tako možete napraviti virtualnu analizu kože, analizu dlačica nakon tretmana i zvučni brojač bljeskova kako biste bili sigurni da ste pravilno tretirali baš svaki dio željenog područja. Impresivno, zar ne?

Kao što smo i ranije napomenuli, ovaj sjajan uređaj koji je tek nedavno stigao na tržište možete postati vaš, stoga pratite naše objave na FASHION.HR Instagram profilu i ne propustite sudjelovati u ovoj ekskluzivnoj nagradnoj igri! Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Foto: Lara Buljubašić

**sadržaj nastao u suradnji s brendom Philips

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE