Otkrili smo trening za vježbanje u paru koji će vas oduševiti!

Unatoč tome što je uvođenje tjelovježbe u svoju svakodnevicu odluka koja osim boljeg izgleda, nosi i razne zdravstvene benefite, naprati taj prvi korak poprilično je teško. Uvijek je lako pronaći milijun i jedan razlog zašto danas ne možemo krenuti, i upravo zato, zašto se ne biste poslužili dobro provjerenim trikom i krenuli vježbati s nekim u paru!

Vježbanje u paru može biti s vašim partnerom, ali i prijateljicom ili prijateljom, stoga nema baš nikakvog razloga da ne pokušate s ovom ‘metodom’. Naime, kada se ovako nešto dogovorite s nekim, manje je izgledno da ćete preskočiti trening prije svega jer ne želite iznevjeriti tu drugu osobu, a također, tu su i međusobna podrška i bodrenje što je velika motivacija za dalje. Što se tiče vrste treninga, možete se odlučiti doslovno za bilo što, od šetnje pa sve do malo zahtjevnijih treninga, a uz samu fizičku aktivnost, ne zaboravite prilagoditi prehranu i ostataka životnih navika kako biste što brže došli do zacrtanog cilja. 

 

Mi smo ovog puta naišli na odličan HIIT trening koji možete raditi u paru, a koji traje svega 30 minuta i sagorijeva velik broj kalorija. Ovo je trening s kojim ćete izgubiti kilograme i dovesti kondiciju na zavidnu razinu, a zbog svoje dinamike, kao i težine izvođenja, idealan je odabir za vježbanje u paru kako biste jedno drugo bodrili i motivirali. S obzirom na to da trening doista ne traje dugo, u danu ćete sigurno pronaći tih pola sata i napraviti nešto dobro za svoje tijelo i zdravlje, stoga, u nastavku pogledajte video i već sutra krenite s izvođenjem. Garantiramo vam da ćete prve pozitivne rezultate vidjeti jako brzo i dobiti još više motivacije za dalje!

Foto: Instagram, Youtube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE