Ovog proljeća nosimo neodoljivo slatku manikuru s tratinčicama!

Baš kao što je to slučaj u modi ili kozmetici, ono što nosimo na noktima također je podložno periodu u kojem se nalazimo. Tako tijekom zimskih mjeseci volimo nešto zagasitiji kolorit ili šljakaste detalje, dok je proljeće rezervirano za nježne pastele i zaigrane uzorke od kojih se najviše ističu – tratinčice!

Neki od najdražih simbola proljeća svakako su razno razne rascvjetale biljke koje nam instantno izmame osmijeh na lice. Ipak, kada govorimo o manikuri, tratinčice su se pokazale kao najučestaliji odabir, a jasno nam je i zašto. Ova nježna i upečatljiva manikura idealna je za sve romantičarke u duši, ali i one koji vole floralni dizajn. Isto tako, postoji mali milijun načina kako se ovaj tip manikure može izvesti, pa tako može biti u potpunosti minimalistička ili pak nešto vibrantnija što ćete postići odabirom netipičnih boja ili pak podlogom koja je u određenoj nijansi, a preko koje su klasične tratinčice.

Nama se najviše sviđa jednostavna varijanta s neutralnom, prozirnom podlogom te tratinčicama koje su ‘pobacane’ po noktima, a što se tiče oblika noktiju, najljepše izgledaju na dužem bademastom obliku. Naravno, nisu isključeni niti kratki nokti koji u konačnici izgledaju jednako slatko.

Ova manikura doista je posebna, stoga volite li nešto unikatniji dizajn kolji nije prenapadan, no razlikuje se od ostalih, riječ je o odabiru s kojim nema greške, a kako bismo vas inspirirali, odabrali smo nekoliko najljepših primjera koji će vas sigurno potaknuti da se i sami odvažitena ovu manikuru!

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE