Vanilla Chrome: trend u manikuri kojem nećete moći pobjeći ovog proljeća!

Kromirani nokti već su neko vrijeme jedan od gorućih trendova u svijetu manikure. Iako se na prvi pogled radi o stilu koji se bolje uklapa u blagdansko razdoblje, novi najpoželjniji trend u manikuri uvjerit će vas u suprotno. Kromirani finish na noktima bit će na našoj listi želja još neko vrijeme, a kako se ovog proljeća nosi u skladu s posljednjim trendovima otkrijte u nastavku.

Sad već ne moramo objašnjavati zašto su nam Tik Tok i Instagram glavni izvori beauty inspiracije. Tako se i Vanilla Chrome trend na noktima proširio društvenim mrežama brzinom svjetlosti, a moramo priznati da nas je stvarno osvojio na prvi pogled. Za ovaj trend možemo reći da je bliski rođak glazed manikure i ostalih kromiranih varijacija, a izrazito je nosiv. Vanilla Chrome možemo zamisliti kao nokte za vjenčanje, svakodnevnu manikuru, ali i kao ljetnu manikuru koja će se predivno isticati na preplanuloj puti.

Koja je tajna ovog neodoljivog trenda?

Kako bi stvorio efekt koji Vanilla Chrome trend čini toliko poželjnim potreban vam je jako pigmentirani lak krem boje. Alexandra Teleki, koja je prva kreirala ovaj izgled na noktima, za Vogue je otkrila tajnu savršenog kromiranog finisha. Radi se o miješanju dva kromirana pudera, prvi ima meku i sedefastu završnicu, dok je drugi više zrcalan i nudi značajniji pigment. Još jedna stvar zbog koje znamo da ćemo voljeti i nositi ovaj trend je to što odgovara različitim dužinama noktiju. Tako da ovisno o obliku i dužini noktiju ovaj trend može odgovarati različitim stilovima i prilikama.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE