‘Najseksi’ pekarnica na svijetu nalazi se u Rimu i nudi ‘eksplicitne’ delicije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

(Pre)dugo vrijeme provedeno u pandemiji koronavirusa rezultiralo je krajnje neobičnim inovacijama kreativaca koji jednostavno nisu znali što učiniti s viškom vremena, a jedna od njih je definitivno i slatka talijanska senzacija naziva – La Putaria. Ova ‘seksi’ pekarnica posve je drugačija od svega što ste dosad vidjeli i prvi put je otvorena u Lisabonu 2021. godine. Nedugo zatim proširila se i u Brazil, da bi na koncu došla i do susjedne Italije u kojoj je postala apsolutni hit među gostima, kako domaćim, tako i onim stranim.
La Putaria je pekarnica koja primarno prodaje ‘seksi’, eksplicitno oblikovane vafle u obliku penisa i vagine koji dolaze u raznim varijacijama; Napunjene Nutellom, dulce de leche, ili pak sladoledom prelivenim belgijskom čokoladom – tamnom, mliječnom, bijelom i ružičastom. La Putaria je nakon svog lansiranja u Lisabonu napravila ogroman bum na društvenim mrežama; Ljudi su u redovima čekali i po dva sata, a TikTok videi ovih urnebesnih delicija brojali su preko 12 milijuna pregleda. Uspješnost brenda natjerala je vlasnike da nastave širiti svoj biznis, a repriza ove euforije nakon otvorenja ponovila se i u Rimu! Iako vlasnici ne kriju da je bilo čak nekoliko pokušaja zatvaranja pekarnica, upravo zbog eksplicitnih zalogaja koje serviraju, interes javnosti uvijek je prevagnuo, a pekarnice se po planu nastavljaju širiti po Europi…
 
Simbolični nazivi slatkih i slanih kreacija
Prvo što ćete primijetiti na meniju jesu urnebesni nazivi delicija; Grindr Date, Tinder Date i Sugar Daddy samo su neki od vafla koji se nude u ‘La Putaria’ poslovnicama, a osim vafla, ne propustite kušati i njihovu ukusnu kavu koja je na glasu kao jedna od ukusnijih kava u čitavom Rimu. La Putaria se nalazi na adresi Via delle Botteghe Oscure 34 i otvorena je svakoga dana nakon 14 sati. Sve detalje o ovom mjestu otkrijte na linku!

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE