Vježbe za stražnjicu koje ne uključuju čučnjeve, a daju sjajne rezultate!

Iako je baš svaki trenutak, odnosno period godine idealan za početak vježbanja i nešto zdravijeg načina života, jesen nas ipak još više potiče na donošenje spomenutih odluka. Nakon dugog toplog ljeta povratak uobičajenoj rutini savršen je i za uvođenje nekih novih, a jednom kada osjetite sve benefite vježbanja, sami sebe ćete pitati zašto još ranije niste krenuli!

U svijetu vježbanja instant rezultati ne postoje, ali ipak postoje određene vrste treninga koje poprilično brzo daju one prve rezultate koji su sjajna motivacija za dalje. Složit ćemo se kako je stražnjica ‘bolna točna’ većine žena, stoga je prakticiranje treninga koji su usmjereni na spomenuto područje, prijeko potrebno želite li da vaša stražnjica bude čvrsta i zategnuta.

Kada govorimo o vježbama za ovaj dio tijela, u većini slučajeva je riječ o raznim varijantama čučnjeva koji mogu biti statični ili uključivati skakanje, ali postoje i sjajne vježbe koje ne uključuju ništa od navedenog, a daju izvrsne rezultate. Naravno, uz tjelovježbu, vrlo je bitno korigirati prehranu na način koji je prikladan onome što želite postići, ali nikako odlaziti na rigorozne i iscrpljujuće dijete u kojima nedostaju glavni nutrijenti. Tada kada pomirite zdravu i balansiranu prehranu s tjelovježbom, odličan izgled sigurno neće izostati.

Mi smo ovog puta pronašli sjajan trening za stražnjicu koji traje svega 15 minuta, a specifičan je po tome što je u potpunosti statičan. To znači da nema dodatnih rekvizita niti skakanja te je upravo zato idealan za izvođenje kod kuće. Naravno, prije ovog treninga potrebno je napraviti malo zagrijavanje kako biste spriječili potencijalne ozlijede, a već nakon mjesec dana ovaj trening polučit će prve promjene koje će vas, kako smo spomenuli, zasigurno motivirati za dalje.

U nastavku pogledajte video i krenite već danas!

Foto: Instagram, Youtube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE