Za samo 10 minuta do ravnog trbuha? Otkrili smo trening s kojim je to moguće postići!

Kako zavoljeti vježbanje? Vjerujemo da je ovo pitanje koje si vrlo često postave svi oni koji krenu, ali na putu izgube motivaciju. Vježbanje je stvar navike, a osim samog izgleda koji postaje bolji, glavne prednosti su dobar osjećaj u vlastitom tijelu i pozitivan utjecaj na cjelokupno zdravlje. Ipak, usprkos spomenutim činjenica, normalno je da u nešto kraćem periodu volimo vidjeti prve pozitivne rezultate na nekim od najproblematičnijih zona i upravo zato, pronašli smo odličan trening za trbuh koji ne oduzima puno vremena, a izvrstan je i motivirati će vas za dalje!

Kada bismo morali izdvojiti jednu od najproblematičnijih zona na ženskom tijelu, trbuh bi svakako bio pri samom vrhu. Naime, područje trbuha je sklono nakupljanju masnoća, a osim same prehrane, izgled trbuha uvelike ovisi i o tipu građe tijela. Ipak, nema toga što se s kvalitetnom tjelovježbom i izbalansiranom prehranom ne može popraviti, pa ako niste zadovoljni trenutnim izgledom, u svega nekoliko tjedana rada i discipline možete primijetiti velike promjene. Treneri vole reći kako je trbuh prije svega ono što jedemo, pa za početak najvažnije je prilagoditi prehranu, odnosno okrenuti se zdravijim i uravnoteženim obrocima Jednom kad ste na ‘ti’ s ispravnom prehranom, vrijeme je za tjelovježbu.

Vježbe za trbuh razlikuju se prema intenzitetu, pa tako imamo one koje potiču gubitak masnih naslaga i one koje potiču definiranje. Tajna savršenog trbuha krije se u kombinaciji, odnosno masne naslage je najprije potrebno skinuti, a potom trbuh oblikovati na prvi način. Budući da mnogi nemaju vremna za odlazak u teretanu ili to jednostavno ne vole, predlažemo se odlučite za kućne varijante vježbanja, a to će biti neizmjerno lako uz pomoć korisnih online treninga koje možete pronaći u svega nekoliko klikova.

Ipak, kako se ne biste izgubili u previše izbora, u nastavku smo izdvojili odličan video koji uz ustrajnost i disciplinu vrlo brzo daje prve rezultate.Probajte!

Foto: Instagram, Youtube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE