Zagreb je dobio novo mjesto s uvjerljivo najboljim burekom u gradu koji morate probati!

O popularnosti tog slavnog balkanskog specijaliteta – bureka, ne trebamo previše govoriti, a ako ste jedni od onih koji ‘priznaju’ samo originalne recepture, sigurni smo kako će vas oduševiti vijest o otvaranju nove poslovnice u Zagrebu koja je specijalizirana upravo za izradu bureka. Riječ je o ‘Tamam’ burecima koji su u samo nekoliko dana od otvorenja potpuno oduševili svoje goste, a zbog čega smo odlučili provjeriti o čemu je točno riječ.
Tamam’ bureci nalaze te tik do tržnice Kvatrić, u neposrednoj blizini čak dva poznata lokala koji također nude bureke. Iako otvaranje upravo na ovom mjestu ne zvuči kao dobra ideja, ‘Tamam’ ekipa očigledno zna da nudi vrhunski proizvod koji neće proći nezamijećeno, bez obzira na ostale, slične specijalitete koji se u blizini nude. Smješteni u malom prostoru u Tuškanovoj ulici 22, ovo je mjesto u rekordnom roku postalo veliki hit među istinskim obožavateljima ove balkanske delicije. Ukusno slano pecivo napravljeno od filo tijesta i nekoliko klasičnih, dobro poznatih nadjeva jednostavna su formula za savršen burek, no možemo slobodno reći kako je izrada ovog delikatnog jela sve samo ne i jednostavna…

‘Tamam’ u svojoj ponudi trenutno nudi burek s junetinom po cijeni od 3 eura, te sirnicu, zeljanicu i krumpirušu po cijeni od 2,80 eura. Važno je napomenuti da trenutno možete plaćati isključivo gotovinom, kao i činjenicu da bureke ne možete konzumirati u lokalu, već preuzeti ‘za van’. Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati te subotom od 7 do 14 sati. Više informacija o lokalu pratite na službenoj Instagram stranici.

Foto: TAMAM

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE