Zašto ove slastice obožavaju baš sve generacije?

Kada govorimo o slasticama, sigurni smo da baš svatko od nas ima svog favorita kojem ne možemo odoljeti. Bilo da je riječ o kolačiću s kojim ćemo se zasladiti nakon ručka ili zalogaju uz omiljenu šalicu kave, doza slatkog baš uvijek mora biti pri ruci. Zbog kvalitetne i raznolike ponude proizvodi kultnog brenda Lasta omiljeni su već generacijama, a sjajna vijest je ta da ih od nedavno možemo vidjeti u nešto novom, modernijem dizajnu, ali i dalje vrhunskog okusa!

Ako još uvijek niste degustirali slastice brenda Lasta, onda ne znamo što čekate? Riječ je o poznatom bendu čija je priča započela davne 1952. godine u maloj gradskoj pekarnici na jugu Hercegovine. Lasta proizvodima nije dugo trebalo da postanu jedinstveni simbol neodoljivih okusa, pa tako nije bilo stola na kojem se nisu mogli kušati keksi, čajni kolutići i ukusne štrudle ovog brenda. Uz popularnu kockicu kave, vrećica Lastinih proizvoda bila je neizostavan dio poklona koji se nosio gostima, a ova tradicija nastavlja se i danas. Keksi, vafli i čajna peciva rađeni su po izvornoj recepturi s premium, svježim sastojcima, pa tako imate dojam kao da su ih radile vrijedne ruke naših baka.

Jedinstvena tradicija, bogati okusi i arome nešto su s čime se proizvodi ovog brenda itekako mogu pohvaliti, stoga ne propustite osvojiti Lastin slatki poklon paket u sklopu našeg velikog FASHION.HR IG giveawaya! Sretno!

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE