Bershka ima najljepše modele topova iz kojih se ne skidamo!

Iako su topli ljetni mjeseci tek pred nama, nije naodmet zaviriti u trenutnu ponudu omiljenih brendova i kolekciju nadopuniti stylish modelima koji će vas oduševiti na prvi pogled. Baš kao i svake sezone, topovi su jedan od onih odjevnih predmeta koje obožavamo, a činjenica da sjajno funkcioniraju u različitim kombinacijama dodatno nas potiče da što prije nabavimo nove modele.

Topovi su definitivno odjevni predmet koji vrlo dobro pristaje dnevnim, ali i večernjim kombinacijama, a zadržimo li se o onim dnevnim, topovi su odličan izbor želite li outfitu podariti dašak ležernosti i opuštenosti. Topovi sjajno pristaju omiljenim trapericama, culottes hlačama i suknjama. Zaigranost i fluidnost, boje i uzorci neka budu glavna nit vodilja u kombinacijama, a želite li ipak nešto poslovniji look, zadržite se na neutralnim zemljanijim ili zagasitim tonovima.

Stylish odabir kojim se uvijek vraćamo!

Kada govorimo o večernjim prigodama, topovi postaju glamurozni, upečatljivi i posebni, stoga slobodno prepustite mašti na volju i kreirajte drugačije chic kombinacije koje će privlačiti svu pažnju. Zanimljivi detalji, predimenzionirane mašne ili asimetrični ili korzet krojevi nepogrješiv su izbor, a cijelu kombinaciju zaokružite decentnim detaljima u vidu nakita.

Budući da su najpopularniji high street, ali i high end brendovi već predstavili svoje ljetne kolekcije, pravi je trenutak da u iste i zavirite, a mi smo svoje favorite pronašli u aktualnoj Bershka ponudi!

15,99 EUR

19,99 EUR

15,99 EUR

19,99 EUR

17,99 EUR

9,99 EUR

6,99 EUR

22,99 EUR

25,99 EUR

9,99 EUR

Foto: Bershka, Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE