Otkrili smo gdje će Let 3 prvo zasvirati nakon spektakla na Eurosongu!

Euforija koja je nastala zbog prolaska naših predstavnika u filane Eurosonga, nakon što se od 2017. nismo pojavili u završnici natjecanja, ne prestaje. Bez sumnje, Let3 je izazvao reakcije domaće i europske publike, a otkrili smo lokaciju gdje će prvo zasvirati u Hrvatskoj nakon što izvedu Mamu ŠČ na pozornici Eurosonga.

Svi obožavatelji benda i oni koji su to tek postali nakon njihovog plasmana u finalu, riječku ekipu moći će pogledati na festivalu Crna ovca u Baškoj na otoku Krku. Već idući vikend! Ako nekim slučajem još niste upoznati s tim što je Crna ovca, pripremite se na jedan osebujan i zabavan festival, kao što su i njegovi headlineri što se tiče glazbenog dijela.

Crna ovca je ukratko festival sporta, glazbe i janjetine koji se već deset godina održava na predivnom Krku. U te tri riječi su sažete sve zabavne i kulturne aktivnosti kojima ovaj festival slavi lokalnu baštinu i nastoji održati otočki način života itekako živim.

Kako stoji u službenoj najavi ovogodišnjeg festivala, dobre zabave, ozbiljne kulture i lokalne hrane neće nedostajati. „Crnoj ovci najveća je konkurencija ona sama, ali svake godine i sebe iznenadi s još jačim i crnjim programom za sve poklonike popularnog festivala u Baški na otoku Krku. Tako će ove godine Mrle i Prlja s društvom iz Leta 3 doletjeti ravno s Eurovizije na Crnu ovcu i obećavaju još neviđeni ŠČpektakl. Crnom društvu rado se priključio i Bare i njegov band Majke, kao i Krešo i kisele kiše te zagrebački akustični kolektiv Jeboton ansambl. No, bit će tu, uz sjajnu urbanu glazbu, i puno vrhunske bašćanske janjetine na sto načina, ozbiljne kulture, sporta, radionice za djecu, nastup stand up komičara… Baška će tako i ove godine od 19. do 21. svibnja biti središte svih zbivanja na Kvarneru.“ Neovisno o raspletu najvećeg glazbenog natjecanja u Europi, ne sumnjamo da će Letovci dio lude atmosfere iz Liverpoola donijeti na Krk već idućeg vikenda.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE