Stigao je trailer za dugoiščekivanu psihološku triler seriju s Tom Hollandom u glavnoj ulozi i jedva je čekamo pogledati!

Apple TV+ napokon je izbacio prvi trailer dugo očekivane psihološke triler serije u kojoj glume  sjajni Tom Holland i Amanda Seyfried. Pod nazivom ‘The Crowded Room’, ova serija bavi se analizom istinitih zločina koje je počinio Billy Milligan, a osim sjajne glumačke postave, sama činjenica da je ovu jezivu seriju kreirao Oscarom nagrađen pisac Goldsman djeluje prilično obećavajuće.
Serija od 10 epizoda prati lika kojeg je utjelovio Tom Holland, točnije Dannyja Sullivana, čovjeka koji je uhićen zbog umiješanosti u pucnjavu koja se 1979. godine dogodila u Rockefeller Centru u New Yorku. U ovom impresivnom trileru Seyfriedov lik imena Rya Goodwin pokušava otkriti što se točno dogodilo, a kako se radnja zahuktava, tako se usporedno odvija i Dannyjeva životna priča, otkrivajući njegovu prošlost i trenutke koji su mu zauvijek promijenili život i koji itekako diktiraju njegovu budućnost… U intervjuu za Entertainment Weekly, Holland je rekao da je nakon snimanja serije shvatio kako je ova uloga duboko utjecala na njegovo mentalno zdravlje, “Nisu mi strani fizički aspekti posla dok snimam ovako zahtjevne scene. Ali s mentalnog aspekta, to me stvarno porazilo i trebalo mi je dugo vremena da se oporavim i nekako se vratim u stvarnost,” izjavio je poznati glumac.

Impresivna glumačka postava
U seriji “The Crowded Room” glume Emmy Rossum, Sasha Lane, Will Chase i Lior Raz, zajedno s gostujućim zvijezdama Jasonom Isaacsom, Christopherom Abbottom, Thomasom Sadoskim i Zacharyjem Golingerom, a serija će postati dostupna 9. lipnja na Apple TV+ streaming servisu. Više detalja otkrijte u traileru:

Foto: YouTube, imDB

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE