Izložba popularne ilustratorice ‘Zombijane’ uskoro u Zagrebu, a posjetiti je možete potpuno besplatno!

Na radost svih koji na Instagramu uživaju u genijalnim ilustracijama popularnog profila Zombijana, Andrijana Vešović stiže u Zagreb sa svojom izložbom ‘Revolucija – dok mirišem baš lijepo’. Zagreb se našao na popisu uz nekoliko gradova u susjednim državama gdje će se spomenuta izložba održati tijekom svibnja i lipnja. Odlična vijest je da će svi zainteresirani moći potpuno besplatno posjetiti izložbu, a više detalja donosimo u nastavku članka.

Andrijana Vešović, koja već nekoliko godina aktivno djeluje iza Instagram profila Zombijana, vizualna je umjetnica čiji se rad uglavnom bazira na šaljivim ilustracijama koje nerijetko progovaraju o ne tako šaljivim pitanjima u društvu. Najavljena izložba u Zagrebu održat će se 4. lipnja u Kinoteka Baru s početkom u 19 sati na adresi Kordunska 1. Svi zainteresirani radove će moći pogledati potpuno besplatno, ali i kupiti na licitaciji koja će se održati nakon izložbe u 21 sat. Važno je napomenuti da će se sva prikupljena sredstva od prodaje radova biti donirana lokalnim organizacijama koje će biti pojedinačno objavljene za svaki grad u kojem će se izložbe održati.

Autorica koja nas zabavlja, ali i progovara o važnim društvenim pitanjima

Instagram profil Zombijana prati gotovo 250 000 korisnika, što je dokaz da je ova umjetnica pronašla savršen balans kako svoju publiku zabaviti i nasmijati situacijama s kojima se gotovo svi možemo poistovjetiti, ali i kroz svoj umjetnički izraz educirati o mentalnom zdravlju, ženskim pravima, općenito radu na sebi i odnosima. Osim toga svojim pratiteljima nerijetko pomaže organiziranju vlastitog vremena, vođenju dnevnika i postavljanju osobnih ciljeva preslatkim templateima koji su dostupni putem brenda Dracha i Patreon profila. Za kraj smo ostavili još jednu dobru vijest za sve zainteresirane, a to je da će se dan nakon izložbe organizirati i radionice, no za više informacija ćemo se malo morati strpjeti, kako stoji u Instagram najavi izložbe.

Foto: Instagram (Zombijana)

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE