Najljepši svečani komadi iz Manga koji su kao stvoreni za ljetna vjenčanja!

Ako ste ove sezone pozvani na ljetno vjenčanje, sigurno ste već nekoliko puta razmišljali o oufitu koji ćete nositi na taj veliki dan. No, ne brinite, jer nova kolekcija s potpisom našeg omiljeno brenda – Mango krije toliko genijalnih svečanih komada koji su stvoreni za proljetne i ljetne prigode, a nema nikakve sumnje u to da ćete pronaći barem nekoliko kombinacija za vaš stil.
S obzirom na to da je ljetno vrijeme uvjerljivo najsparnije, predlažemo da odaberete lagane tkanine koje su prozračne i udobne, poput pamuka, lana ili šifona. Prilikom odabira idealnog outfita obratite pozornost i na samo mjesto vjenčanja koje itekako može utjecati na vaš izbor odjeće. Primjerice, vjenčanje na plaži ‘traži’ ležerniju odjeću, dok formalno vjenčanje u hotelu ili sali za bankete zahtijeva nešto svečaniji outfit. Imajte na umu da je ljeto odlično vrijeme za nošenje svijetlih boja i printova stoga je ljetno vjenčanje savršena prilika da prošećete tu šarenu, svečanu haljinu koju toliko dugo promatrate ili pak kombinirate svijetli top s neutralnom suknjom i hlačama kvalitetnijeg materijala.
 
Detalji kao okosnica outfita
I naravno, ne zaboravite vašem svečanom outfitu podariti odgovarajuće dodatke; Upotpunite svoj styling odgovarajućim nakitom, šeširom ili pak sunčanim naočalama i kreirajte upečatljiv outfit za svečani događaj s lakoćom. Sve navedeno pronaći ćete u novoj Mango kolekciji, a naše najdraže kombinacije otkrijte u nastavku članka. Potpunu kolekciju pregledajte klikom na link.

Sako (300€)

Haljina (300€)

 Satenski top (180€)

Sandale (119€)

 Torba (60€)

 Haljina (180€)

 Haljina (320€)

 Top (180€)

Foto: Instagram, Mango

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE