Netflix najavio izlazak potpuno nove ‘Stranger Things’ serije koju jedva čekamo pogledati!

Nema sumnje u to kako je fantastična serija ‘Stranger Things’ jedan od najuspješnijih Netflixovih projekata ikad snimljenih, a kako to u novije vrijeme obično biva s uspješnim ekranizacijama, omiljeni streamer najavio je izlazak nove, animirane ‘Stranger Things’ serije koja je trenutno u razvoju.
Netflix je također potvrdio kako na novom projektu rade tvorci originalne serije, The Duffer Brothers, koji su otkrili da rade na još uvijek neimenovanom spin-off projektu, a koji opisuju kao Stranger Things – u stilu subotnjih jutarnjih crtića uz koje smo odrastali. Ovo će ujedno biti i prvi spin-off serije ‘Stranger Things’ koja se već može pohvaliti kazališnom predstavom pod nazivom ‘Stranger Things: The First Shadow’, a koja će debitirati na londonskom West Endu ove godine. Govoreći o novoj animaciji Stranger Things spin-offa, The Duffer Brothers ne kriju oduševljenje novih projektom: “Oduvijek smo sanjali o animiranoj ‘Stranger Things’ seriji. Ovo je za nas ostvarenje sna i potpuno smo oduševljeni onime što su smislili Eric Robles i njegov tim — scenariji i ilustracija su nevjerojatni i jedva čekamo podijeliti više detalja s našom publikom’, poručuju tvorci serije koji ne sumnjaju kako će obožavatelji ‘Stranger Thingsa’ jednako uživati i u animiranoj verziji.

Početak ‘Stranger Things’ ere
Iako se čini kako je vrhunac popularnost ove serije pomalo splasnuo, tvorci poručuju kako svijet ‘Stranger Thingsa’ ima još štošta za ispričati. ’Nove misterije, nove avanture, novi neočekivani heroji… Sve to gledatelje čeka u narednim godinama u kojima ćemo nastaviti s novim sadržajem koji sve veća publika željno iščekuje’, kazali su tvorci serije. Datum izlaska nove spin off serije tek treba biti objavljen, a više detalja stiže uskoro!

Foto: imDB

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE