‘Obsession’ je najnovija erotska drama na Netflixu koja je već sada postala apsolutni hit!

Ljubitelji napetih ljubavnih priča prožetih strašću, dramom i neočekivanim obratima napokon su došli na svoje jer obožavani streamer Netflix upravo je objavio potpuno novu dramu imena ‘Obsession’ koja ima sve navedeno! Ova četverodijelna ograničena serija zapravo je adaptacija romana Josephine Hart iz 1991., a malo je reći da će vas ova priča o erotskoj opsjednutosti prikovati za male ekrane – od prvih minuta.
Priča prati se jedan opasni ljubavni trokut koji se dogodi kada se zagonetna Anna Barton upusti u strastvenu aferu s ocem svog zaručnika, Williamom. Dok Anna pokušava održati obje veze, William postaje uvučen u opasnu i nadasve opsesivnu spiralu misli koje ga izjedaju i ometaju svakodnevni život. Opisana kao uzbudljiva i zavodljiva serija o zabranjenoj želji, ‘Obsession’ zapravo istražuje tzv. BDSM aferu, a važno je napomenuti i da je knjigu za televiziju adaptirao feministički dramatičar Morgan Lloyd Malcolm.”Ovaj nevjerojatan erotski triler u potpunosti je napisan iz muške perspektive što je posebno zanimljivo. Anna, Williamova ljubavnica, prikazana je kao neka vrsta vampira koji dolazi u obitelj, unese nemir i zatim nestane. Njena primarna funkcija je služiti glavnoj muškoj ulozi, što je iz ove perspektive zaista zanimljivo promatrati.”

Lokacije i scenografija
‘Obsession’ je sniman na brojnim glamuroznim lokacijama u Londonu, Parizu i južnoj Francuskoj. Govoreći o lokacijama snimanja, redatelj Glenn Leyburn rekao je da: “upravo lokacije često određuju ton cijele scene i sva su ta mjesta bile nevjerojatno živopisne pozadine za našu priču. Sretni smo što su gledatelji i kritičari to primijetili.” Bilo kako bilo, prvi dojmovi o seriji nadmašuju sva očekivanja, a sasvim smo sigurni kako je riječ o još jednom hitu o kojem ćemo još dugo slušati! Više informacija otkrijte u traileru;

Foto: Youtube, imDB

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE