Originalna ‘Game of Thrones’ serija ponovno stiže na male ekrane s novim epizodama koje jedva čekamo gledati!

Bez obzira na to što mislili o seriji, baš svi se slažu s činjenicom da je ’Game of Thrones’ uspješnica postala pravi kulturni fenomen, čija predana baza obožavatelja dandanas raspravlja i analizira epizode koje smo, malo je reći, obožavali gledati. Iako je serija prošle godine dobila svoj prvi spinoff, ‘House od Dragon’, serija nažalost nije naišla na oduševljenje javnosti kao što je to bio slučaj s originalnim epizodama.
 
Upravo zato, HBO planira izbaciti ‘prequel’ originalne priče, koja će se ovoga puta fokusirati na život Aegona i Targaryena kao prvog vladara te kralja Westerosa. Još uvijek bez naslova, prethodni nastavci odvijat će se 300 godina prije originalne serije Game of Thrones i pratit će, osim Aegona, i njegove sestre-supruge Visenyu i Rhaenys dok osvajaju većinu Westerosa, čineći Aegona prvim koji će sjediti na prijestolju dinastije Targaryen. Iako HBO još uvijek nije otkrio detalje, kao ni pisca koji će biti zaslužan za razvoj ovog prequela, Variety je otkrio kako će serija biti stvorena u suradnji HBO-a i Warner Brosa te kako ima veliki potencijal da postane ‘ludo popularna’ kao što je to bio i Game of Thrones koji se počeo prikazivati davne 2011. godine.

‘Prequel’ koji obećava
 
Prisjetimo se, originalna ‘Game of Thrones’ serija poznata je po svojim zamršenim zapletima, političkim intrigama i brutalnom nasilju koji su prikovali publiku na male ekrane već od prve epizode, a uz elemente magije i fantazije, sa zmajevima i nadnaravnim stvorenjima koja igraju značajnu ulogu u kasnijim sezonama, serija je postala kulturni fenomen koji se ne u filmskom svijetu ne događa često, a posebice kada se radi o povijesnoj tematici. Ipak, serija je osvojila brojne nagrade i oborila sve rekorde gledanosti, a isto se očekuje od najavljenog prequela koji će, kako iz HBO-a kažu, oduševiti stare i stvoriti brojne nove fanove ‘Game of Thrones’ svijeta koji i dalje živi daleko od zaborava!

Foto: imDB

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE