Sjajna vijest! Uskoro na male ekrane stiže serija ‘Plavuša s Harvarda’ koju jedva čekamo gledati!

Ako ste jedni od onih sretnika koji su odrastali u devedesetima, sigurni smo kako ste barem nekoliko puta pogledali hit film ‘Plavuša s Hardvarda’, s genijalnom Reece Witherspoon u glavnoj ulozi. Film je davne 2001. godine nadmašio sva očekivanja zaradivši 140 milijuna dolara na kinoblagajnama diljem svijeta, a od tada je postao kultni klasik o kojem se ne prestaje pričati ni dandanas.
Upravo zato, potpuno nas je oduševila vijest o navodnom razvijanju istoimene televizijske serije na Prime Videu. Naime, Prime Video je najavio novu strategiju svog studija, prema kojemu su najavili kreiranje prestižnog kataloga temeljenog na nizu intelektualnog vlasništva koje će iskoristiti u sklopu televizijskih serija i filmova. Po svemu sudeći, jedna od serija bit će i ‘Plavuša s Harvarda’ koja će, na oduševljenje brojnih fanova diljem svijeta, prva ući u produkciju! Prisjetimo se, ‘Plavuša s Harvarda’ prati Elle Woods, studenticu modne trgovine na kalifornijskom sveučilištu, koja odlučuje pohađati Pravni fakultet Harvarda kako bi ponovno pridobila svog bivšeg dečka Warnera. U početku odbačena od svojih vršnjaka zbog svoje plave kose i smisla za modu, Elle se ubrzo dokazuje kao pametna i sposobna studentica prava, te na koncu uspijeva dobiti težak slučaj za bogatog klijenta…

Legally Blonde 2: Red, White & Blonde
Film je u međuvremenu iznjedrio nastavak, broadwaysku glazbenu adaptaciju koja je doživjela veliki uspjeh i koja je jasno pokazala kako će potencijalni nastavci u javnosti biti dočekani s oduševljenjem. Iako još uvijek nisu poznati službeni podaci o nadolazećoj seriji, Prime Video uskoro bi trebao potvrditi glasine iz filmskog svijeta koje su, malo reći, izazvale nostalgiju među milijunima fanova! Više detalja stiže uskoro!

Foto: imDB

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE