Sjajne vijesti! Uskoro stižu nove epizode hit serije ‘Seks i Grad’!

Iako obožavatelji spin-offa kultne serije ‘Seks i grad’ nisu toliko brojni koliko i obožavatelji originala, serija je 2021. postigla nevjerojatan odaziv među publikom, a vrlo brzo je najavljena i druga sezona. Iako gotovo da i nema dostupnih informacija o izlasku novih epizoda, Sarah Jessica Parker na Instagramu je otkrila kako ćemo novu sezonu gledati mnogo prije no što smo to mislili!
Prisjetimo se, nastavak serije, pod nazivom ’And Just Like That’…, premijerno je prikazan na HBO-u 2021., vraćajući dame iz originalne serije koje sada žive u svojim 50-ima. Sarah Jessica Parker na Instagramu je otkrila kako je snimanje druge sezone završilo. Time je pokrenula nagađanja u filmskom svijetu, a prema kojima bismo nove avanture naše omiljene ekipe mogli već gledati krajem ljeta. Iako su reakcije na prve epizode bile itekako podvojene, gledanost serije potvrdila je kako popularnost ove ikonične serije ne jenjava ni desetljećima nakon, a iako mnogi fanovi nisu dobili ono što su očekivali od radnje, čini se kako nema osobe koja ne prati sljedeći korak naših dobro poznatih junakinja. Naravno, zvijezda serije Sarah Jessica Parker nije otkrila nikakve detalje o seriji, osim fotografije na kojoj prisno pozira s Nicole Ari Parker, a koja je u seriji glumila Lisu Todd Wexlesy. Više informacija o novoj sezoni stiže uskoro!

Kultna serija koju publika svih generacija obožava
Tijekom svojih šest sezona, serija ‘Seks i Grad’ smatrana je kulturološkim fenomenom, a čak je nazvana i kontroverznom zbog sveprisutnih tema seksualnosti i feminizma. Također, serija je inspirirala dva istoimena filma s istom glumačkom postavom, a iako su filmovi svojevremeno proglašeni najboljim komedijama godine, format TV serije i dalje je najprirodniji kada se radi o ‘Seks i Gradu’, a što potvrđuje uspjeh njen spin-off koji zabavlja gledatelje i desetljeće nakon!

 

Foto: imDB

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE