‘The Longest Third Date’ je nadolazeći hit dokumentarac kojeg uskoro gledamo na Netflixu!

Pandemija koronavirusa promijenila je živote milijardama ljudi diljem svijeta, uključujući živote novopečenog para Matta Robertsona i Khani Le. Za one koji nisu upoznati s ovim imenima, Matt i Khani preko noći su postali poznata lica, a sve nakon što je globalna karantena pretvorila njihov vikend izlet u najduži treći spoj ikada. Njihova je priča obišla svijet, a sada je i Netflix odlučio ispričati njihovu priču u nadolazećem dokumentarcu koji će 18. travnja stići na stranice streamera.
Matt i Khani upoznali su se na popularnoj aplikaciji za ‘dejtanje’, a nakon prvog spoja ubrzo je uslijedio i drugi, dok su za treći susret odlučili otputovati ni manje ni više već u Kostariku na zabavan vikend. Sve ovo odvijalo se u ožujku 2020., u vrijeme kada je pandemija koronavirusa bila u ranoj fazi, i kada još nitko nije mogao predvidjeti što nas čeka u sljedećim mjesecima. Već nakon nekoliko dana Matt i Khani bili su u hotelu, a zemlje su počele zatvarati svoje granice diljem svijeta. Zatvorio se i hotel u kojem su odsjeli, a ubrzo je postalo jasno kako je nemoguće vratiti se u Ameriku.

Spoj dug 79 dana!
Sam trailer otkriva kako će dokumentarni film uroniti duboko u iskustvo para, prikazujući trenutke s putovanja snimljene njihovim uređajima. Matt i Khani naizmjence opisuju kako su se osjećali pod pritiskom tog iskustva i kako su uspjeli preživjeti najdulji datum u svom životu, koji je trajao rekordnih 79 dana. Iako se na trenutke čini kako je pandemija pozitivno utjecala na njihovu vezu, stvarnost je bitno drugačija, a o čemu ćemo sve detalje doznati na Netflixu – 18. travnja 2023.!

Foto: imDB, Youtube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE