Potvrđeno je! Uskoro stiže i treći dio hit filma ‘Dune’ kojeg jedva čekamo gledati!

Legendary Entertainment upravo je potvrdio uzbudljive vijesti za ljubitelje filma ‘Dune’, i službeno najavio izlazak trećeg dijela! Film će se i ovoga puta snimati pod redateljskom palicom Denisa Villeneuvea, čije je vizionarstvo potpuno oduševilo publiku u prva dva dijela.

Najava trećeg dijela dolazi kao šlag na tortu impresivnog uspjeha drugog dijela, koji je postao film s najvećom zaradom u 2023. godini, i koji je do sada zaradio više od 630 milijuna dolara. Očekivanja za nastavak sage su visoka, a posebice kada uzmemo u obzir popularnost knjiga Franka Herberta i sjajnu režiju koju je Villeneuve pokazao u prethodna dva filma. Villeneuve je tijekom promocije drugog dijela nagovijestio da će treći film nadmašiti njegove prethodnike, čime je samo dodatno podignuo ionako visoku ljestvicu očekivanja publike. Iako detalji o glumačkoj postavi još nisu poznati, fanovi nestrpljivo očekuju vijest o mogućem povratku omiljenih likova, poput Timothéea Chalameta i Zendaye.

Ukratko, treći dio Dune sage garantira još jedno epsko putovanje u svijet mašte Franka Herberta, a mi jedva čekamo saznati što će nam sljedeće pripremiti ova fantastična filmska franšiza. Više detalja stiže uskoro!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE