Sve o trendu uređenja kuhinja koji ne prestajemo viđati na društvenim mrežama

Ako ste poželjeli u svom domu kreirati estetičku oazu za uživanje nemojte preskočiti jedan od aktualnih trendova u uređenju. Pinterest je predviđao da će jedan od velikih trendova u uređenju biti ”cafécore”. Baš kako se i predviđalo, trend je zavladao uređenjem interijera, a mi donosimo nekoliko inspirativnih ideja kako ga rekreirati.

“Cafécore” može zvučati kao prolazan trend, međutim za vrijeme pandemije smo imali priliku ili bili primorani neke omiljene rituale, poput ispijanja kave, prakticirati isključivo kod kuće. Na tragu tih novih navika, promijenio je i naš je zapravo izvrsna prilika da u domu stvorite mjesto koje će vas asocirati na opuštanje, mjesto koje označava vrijeme za pauzu i vrijeme za sebe.

Ovaj trend odnosi se na estetski osmišljen kutak za posluživanje kave u vlastitom domu. “Cafécore” spaja funkcionalnost i estetiku radi posebnog doživljaja ispijanja kave u udobnosti doma. Prije svega, to podrazumijeva kvalitetan aparat za pripremu kave poput novog De’Longhi Rivelia aparata za kavu. Ako ste pomislili da je ovakav kutak rezerviran samo za velike i raskošne kuhinje, kompaktne dimenzije novog De’Longhi aparata stvorene su za estetične café kutke i u malim kuhinjama.

Rivelia je dobitnik 2 prestižne nagrade za dizajn (iF design u 3 kategorije i Red Dot) što pojednostavljeno znači da će ovaj uređaj izgledati jako dobro u kuhinji. Aparat melje svježa zrna za najbolji okus kave svaki put, a svoju omiljenu kombinaciju možete pronaći među 16 opcija napitaka. Pet boja ovog inovativnog uređaja inspiriralo nas je da složimo ‘mood board’ za različite stilove uređenja kuhinje te ideje gdje i kako uklopiti svoj “Cafécore” kutak.

Crno je uvijek u modi

Istinskim ljubiteljima modernog izgleda Rivelia u Onyx Black mat nijansi nudi profinjen efekt. Crne kuhinje su dobra opcija za sve koji žele jednostavan, ali ipak poseban izgled. Tako svoj tamni uređaj stopite s tamnim elementima za besprijekorno ujednačen “seamless” izgled.

Bezvremenske i trendi – kašmir kuhinje

Sam naziv “kašmir” implicira da se radi o luksuznom i elegantnom izgledu koji se iz modnih trendova poput “tihog luksuza” i “minimaluxa” prirodno preselio u uređenje interijera. Dakle, ova boja je dobar izbor za sve koji žele stvoriti bezvremenski, nenametljiv, ali šik dojam u kuhinji, a nijansa koja će se predivno uklopiti u upravo takav izgled je Rivelia Sand Beige.

Siva u novom svijetlu

Iako je siva boja za neke stvar prošlosti, ne možemo se potpuno složiti s tim, posebno kad vidimo Pebble Grey nijansu Ključ postizanja elegantnog i promišljenog interijera je u korištenju više sivih nijansi. Gradirajte svoje elemente, radnu površinu i detalje kako biste maksimalno naglasili stylish ‘hladnoću’ ove boje.

Elegant zelena za rustikalni efekt

Rustikalni štih može sasvim lijepo egzistirati u modernim prostorima. Jedna od boja s kojom to možete postići je zelena. S obzirom na to da još uvijek traje opsesija zelenom nijansom kadulje, boje iz ove palete dobrodošle su ako želite preskočiti neutralne opcije. Miješanjem drvenih, bijelih i zelenih površina stvorit ćete šarmantan dojam koji obiluje teksturama. Kao ‘točki na i’ tog izgleda nameće se Rivelia aparat u Jade Green nijansi.

Bijela je klasik

Bez obzira na trendove, bijele kuhinje ostaju klasik. Ono što ova boja pruža je poigravanje detaljima koji kreću sve od ručkica na kuhinji pa do cvijeća na radnoj plohi. Pročišćenost bijelih kuhinja stvara osjećaj zadovoljstva pa je u tom kontekstu manje često znači više. Slično kao i kod crne ‘seamless’ varijante, sličan efekt u bijeloj kuhinji možete postići odabirom Rivelia Arctic White aparata.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE