Tunel Sljeme po prvi puta postaje mjesto za party

Povijesni tunel Sljeme po prvi puta postaje mjesto u kojem će se održati elektronski party za stotine posjetitelja!

Tunel Sljeme su izradili ratni zarobljenici iz Drugog svjetskog rata u periodu od 1947.- 1952. godine s prvobitnom idiom da se napravi tunel kroz cijelu Medvednicu i spojiti Zagreb kroz planinu do Gračana i Zagorja. Od te namjere se odustalo, ali očigledno ekipa iz Panic Room-a nije odustala od želje da ovo povijesno mjesto pretvori u nešto neobično- elektronski party!

Ovaj unikatni događaj je još jedan pokazatelj ozbiljnosti i kreacije organizacije ‘Panic Room Croatia’ gdje donose najbolju elektronsku glazbu na unikatne lokacije diljem Hrvatske, pa tako i ova, najposebnija već sad ostavlja duboki trag na noćnom životu Zagreba jer tunel Sljeme po prvi puta postaje lokacija za popodnevno- večernji party uz najbolju elektronsku glazbu!

Unikatna lokacija, pogled na žičaru, dašak povijesti i najavljena vrhunska produkcija uz gostovanje stranog DJ-a su samo neki od razloga zašto doći na ovaj event! Ovaj poseban event će se održati u subotu, 25. svibnja 2024., s početkom u 16:00 sati.

Ovaj događaj označava nastavak nečeg posebnog, nečeg što će nadmašiti sva očekivanja i što će obilježiti novu eru zabave u Zagrebu.

Online prodaja je dostupna ovdje.

Foto: PR

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE