Ove sezone nosimo ‘denim on denim’ – trend o kojem svatko ima svoje mišljenje!

Poznato je kako je moda iznimno promjenjivo područje koje nam neprestano u fokus vraća neke stare, pomalo zaboravljene trendove i čini ih novim ‘it’ komadima. Tako već nekoliko sezona svjedočimo povratku Y2K estetike, a ‘denim on denim’ trend dodatno nas je vratio u doba ranih 2000-ih!

‘Denim on denim’ nekad je bio, kolokvijalno rečeno, fashion crime, no vrlo brzo postao je omiljeni odabir svih onih koji vole eksperimentirati s modom i zablistati u nešto drugačijim modnim pričama koje već na prvi pogled izdvajaju iz mase. Kako biste ovaj trend popratili na pravi način idealno je odabrati različite nijanse trapera. Izbor iste nijanse traperica i jakne ili košulje može izgledati monotono, pa je dobro odabrati različitije nijanse kako biste postigli dinamičan i efektan outfit. Naravno, bitna je i kvaliteta trapera, a u tom slučaju Replay je brend koji nas baš nikad ne razočara. Naime, nova proljetna kolekcija je divna sinergija prepoznatljive estetike brenda i posljednjih trendova, a pogađate – dominira traper koji nosimo na mali milijun načina.

Odabir koji privlači sve poglede!

Primjerice, ‘denim od denim’ kombinacije osim različitih nijansi, vole i različite teksture materijala, a to mogu biti iznošeni detalji ili popularni ‘potrgani’ dijelovi traperica. Replay u svojoj ponudi nudi ponešto od svega, stoga možete biti sigurni da ćete s lakoćom odabrati nešto za sebe. Također, ako se još uvijek niste odvažili na kombinacije u kojima je naglasak samo na traperu, širi modeli traperica ili pak suknje sjajno se kombiniraju s običnom bijelom majicom, hoodicom i sl., a jednako dobro funkcioniraju u dnevnim i večernjim varijantama.

U novoj Replay kolekciji možete pronaći i pregršt odjevnih predmeta s patchwork detaljima koji će vašoj kombinaciji podariti jedan poseban statement look, a kako bi sve bilo zaokruženo na pravi način, ne zaboravite na ključne modne dodatke koji su nas oduševili na prvu. Elegantne salonke s prizvukom street estetike odličan su odabir za večernje varijante, dok tijekom dana nosimo visoke tenisice koje su se također vratile na velika vrata.

Što se tiče torbi, volimo što Replay nudi stylish, ali i praktične modele koji se lako uklapaju u svaki stil odijevanja, a prepoznatljiv brending je tu kao ‘točka na i’ koja ne može izgledati loše. Ono što posebno volimo je i činjenica kako je riječ o torbama koje nosimo u bilo koje doba godine, pa je ujedno riječ o ‘ulovu’ koji se itekako isplati imati u svojoj kolekciji. 

Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom shoppinga, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih Replay komada iz nove kolekcije, a cijelu ponudu potražite na sljedećem linku ili na prodajnim mjestima brenda!

Foto: Replay

*sadržaj nastao u suradnji s brendom Replay

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE