Prekrasni laneni komadi iz aktualne ponude popularnih brendova koje se isplati kupiti odmah!

Prvi ljetni komadi su već stigli u ponudu popularnih high street brendova, a među njima se posebno izdvajaju različiti odjevni komadi od lana. Iako smo još uvijek u iščekivanju pravih proljetnih i ljetnih temperatura, spremni smo svoju kolekciju obnoviti s nekoliko klasika koje uvijek s lakoćom kombiniramo bez obzira na vremenske uvjete i modne stilove. Spoj udobnosti, klasičnih krojeva i prirodnog materijala čini lanene komade posebno privlačnima, a u nastavku otkrijte koje se isplati kupiti već sad!

Aktualna ponuda popularnih high street brendova poput Zare, Bershke, Manga,…prepuna je komada od prirodnih materijala koji su karakteristični za topliji dio godine. Mnoštvo različitih krojeva i stilova u ponudi lanenih komada garancija su da će baš svatko pronaći nešto za sebe. Lanena odjeća ultimativni je modni izbor za svakodnevna izdanja u kojima ćete se osjećati udobno, a neutralni kolorit i minimalistički efekt ostavljaju dojam luksuza i nepogrešivog modnog odabira. Haljine, suknje, košulje, topove, hlače, sakoe – sve ove odjevne trenutno je moguće pronaći u lanenim kolekcijama spomenutih brendova.

Lan kao najpoželjniji trend sezone

Kao što smo rekli u kolekcijama se mogu pronaći gotovo svi komadi. No, za oko su nam najviše zapela lanena odijela, odnosno kombinacija hlača i prsluka koji se mogu nositi samostalno ili pak kombinirati s različitim bluzama i kraćim topovima. Kako „Barbiecore“ već neko vrije vlada među najpopularnijim modnim trendovima, izdvojili smo nekoliko ružičastih lanenih komada. Ovaj spoj prirodnog materijala i odvažne boje savršen je izbor za različite modne scenarije, a neće proći nezamijećeno ni u posebnim prilikama. Sve „must have“ komade pogledajte u galeriji!

Stradivarius (22,99 €), (35,99 €)

Stradivarius (29,99 €), (19,99 €)

Mango (69,99 €), (39,99 €); (49,99 €)

Zara (39,95 €), (39,95 €)

Mango (59,99 €), (49,99 €)

Bershka (19,99 €), (22,99 €)

Zara (29,95 €), (25,95 €)

Bershka (19,99 €); (39,99 €), (19,99 €)

Foto: Instagram, Bershka, Mango, Stradivarius, Zara

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE