Volite sebe i priuštite si nezaboravnu predigru: Ovaj klitoralni masažer je idealan odabir za početnike

Jesmo li postigli to da seks i teme o seksu više nisu tabu? Volimo misliti da jesmo, ali uvijek postoji mjesto za još pokoje pitanje. Senzualnost, intimnost i užitak trebamo jednako naučiti priuštiti sami sebi kao i s partnerom ili partnericom. Te dvije kategorije nisu puno različite jedna od druge. Što više toga znamo o sebi bolje ćemo to iskomunicirati partneru, na obostrano zadovoljstvo.

Poprilično smo sigurni da je jedan dio nas svoj prvi vibrator dobio kao ironični poklon za 16. ili pak 18. rođendan. I za neke je tu bio početak i kraj avanture sa seksualnim igračkama, a davno poklonjena igračka ostala je zaboravljena u nekom od studentskih stanova. No, seksualne igračke ne bi trebale biti nikakav tabu i potpuno je normalno koristiti ih s vremena na vrijeme. Jer u jedno smo sigurni, a to je da svi imamo „pravo“ na odličan orgazam bez obzira na status veze.

Pretpostavka je da intimne igračke više koriste osobe koje nemaju partnera, ali zadovoljstvo u vezi moglo bi porasti upravo zbog vašeg silikonskog prijatelja. Naime, jedno istraživanje je pokazalo da su žene i muškarci koji su izjavili da su zadovoljni svojom vezom i intimnošću, češće navodili da su s partnerom koristili igračke, ali i da su se bavili drugim zajedničkim aktivnostima kao što je zajedničko tuširanje i planiranje spojeva. Nećemo se lagati, ovo zvuči i zabavno i romantično. Sada kada smo otklonili sumnje da ovakve spravica mogu ugroziti intimne odnose, kako odabrati onog pravog?

Uvođenje seksualnih igračaka u vlastitu intimu može biti izazovno bez obzira planirate li ih koristiti sami ili s partnerom. Najprije zbog toga što je ponuda jako široka i ako ih nikada niste isprobali, teško je znati što vam odgovara. Postoji jedno jako jednostavno pravilo s kojim možete početi, a to je odabir brenda koji je provjeren i ima sigurne uređaje za korištenje. Zatim se možete baciti na proučavanje zanimljivih mogućnosti.

„Prva igračka koju sam kupila za sebe. Vidjela sam neke recenzije koje govore da je previše intenzivan, ali smatram da je intenzitet odgovarajući. Nakon što sam pronašla svoje omiljeni način rada, postižem orgazme u roku od nekoliko minuta ako želim da se stvari odvijaju brzo, ali također mogu uzeti vremena ako želim. Automatsko podešavanje intenziteta je od velike pomoći.“, govori jedna od recenzija na stranici brenda LELO.

Upravo LELO je na umu imao sve početnike kada je kreirao SILA™ Cruise kolekciju na koju se odnosi prethodni osvrt. Ovaj klitoralni masažer jako je dobar izbor za prvu igračku jer je dizajniran da polako dovodi do vrhunca. Široki otvor SILA™ Cruise masažera zahvaća cijelo erogeno područje i tako pojačava osjećaj orgazma. Vibracije se jednakim intenzitetom šire po cijelom klitorisu, a ne samo u njegovom središtu, što dovodi do senzualnog i polaganog postizanja orgazma. Izrađen je od silikona koji je iznimno nježan na dodir, a osam intenziteta valova za stimulaciju cijelog klitorisa daju vam mogućnost kontrole vlastitog užitka u svakom trenutku.

Kupnja intimnih igračaka i korištenje istih je isključivo vlastiti izbor, ali izbor o kojem vrijedi razmisliti. Nema ništa sramotno u tome da želimo imati kvalitetne orgazme. Ponekad do njih dođemo lakše, ponekad teže, ali zašto takve stvari prepuštati slučaju?!

Autor članka: FASHION.HR NATIVE STUDIO

Foto: Instagram

*sadržaj nastao u suradnji s brendom LELO

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE

No results found.