Kako brzo i jednostavno do ravnog trbuha?

Činjenica jest da je tjelovježba svojevrsna higijena tijela i organizma koja bi bez obzira na izgled trebala biti dio naše svakodnevne rutine, dok je s druge strane izgled nešto što nas na početku motivira na vježbanje. Želja za bojim izgledom nije nužno loša jer osim što ćemo se bolje osjećati u vlastitoj koži, istovremeno će nas u potpunosti ispuniti osjećaj zadovoljstva, a koji će zapravo biti najveća motivacija da tjelovježba postane uobičajeni dio svakodnevice koji ne preskačemo baš nikad!

Postojeće navike nekako je najteže mijenjati, no prvi proljetni dani pred nama i nešto više temperature sjajan su poticaj da postanemo aktivniji. Kako smo bili poprilično uljuljani u vlastitu komociju tijekom zime, uživajući u ukusnoj, ali visokokaloričnoj hrani, sada je pravo vrijeme da se riješimo nekih loših i nepoticajnih navika te ih zamijenimo navikama koje čine dobro našem zdravlju, a tek onda samom izgledu!

Za čvrst i ravan trbuh

Nekoliko kilograma viška najčešće se manifestira na području trbuha, no uz korekciju prehrane i uz pomoć tjelovježbe vrlo lako možete postići čvrst i ravan trbuh. Ono što je važno imati na umu jest to da rezultati ne dolaze preko noći, ali prvi pomak je moguće primijetiti već nakon mjesec dana! Iako to nije konačan rezultat, odlična je motivacija za dalje, stoga u nastavku potražite odličan video trening koji možete obaviti i kod kuće, ne uzima puno vremena, a za trbuh radi ‘čudo’ !

Foto: Instagram, Youtube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE