Kreme koje podižu kožu lica? Da, i to postoji!

Za ‘face lifting’ tretman ste sigurno do sada nebrojeno puta čuli, no jeste li znali da se odnedavno ovakav sličan rezultat može postići i adekvatnom njegom kože lica? Tajna leži u kremama čije su formule bogate aktivnim sastojcima zahvaljujući kojima se smanjuje izgled bora, kao i drugih znakova starenja, a među kojima je najistaknutiji opušteni izgled kože…

Kreme koje pružaju ‘face lifting’ veliki su hit u svijetu ljepote, a razlozi za to su zaista brojni! Ove kreme formulirane su tako da privremeno poboljšavaju izgled kože lica te u svojim formulama sadrže sastojke koji djeluju na kožu tako što je zatežu i čine glatkijom. Ključni sastojci u ovim proizvodima su kolagen, elastin i hijaluronska kiselina, a zbog čega rezultati njege ne bi trebali izostati!

Za mladolik izgled kože lica

Kada se proizvod nanese na kožu, djeluje tako da privremeno učvršćuje kožu i čini je glatkijom. To je obično posljedica djelovanja sastojaka koji privlače vodu, poput hijaluronske kiseline, koja se nakuplja u koži i povećava njezinu punoću, a time i zatezanje. Neki proizvodi za podizanje lica mogu također sadržavati sastojke koji potiču proizvodnju kolagena i elastina u koži, što bi u konačnici moglo pružiti dugotrajnije učinke na podizanje i zatezanje kože.

Važno je napomenuti da su učinci ovih proizvoda privremeni i da će se koža s vremenom vratiti u svoje prirodno stanje, no nije naodmet uvrstiti ove kreme u svoju svakodnevnu skincare rutinu ako želite brzo i bezbolno postići nešto mlađi izgled.

Kiehl’s Super Multi-Corrective Cream, Origins Plantscriptions Powerful Lifting Cream

Nikel Nikelift Intenzivna krema protiv bora

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Night, Chanel Le Lift Crème

Foto: Instagram, Biotherm, Chanel, Nikel, Kiehl’s, Origins

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE