Ovaj trening za noge i struk oduševit će vas svojim brzim rezultatima!

Nećemo se lagati, kada je riječ o tjelovježbi, a nismo već uigrani vježbači, brzi rezultati sjajna su motivacija za uopće krenuti, ali i nastaviti s određenim treningom. Naravno, to ni u kojem slučaju nisu finalni rezultati niti bilo kakva magija koja će u kratkom periodu savršeno oblikovati i učvrstiti naše tijelo, ali postoje treninzi koji uz kontinuitet, prve pomake daju vrlo, vrlo brzo!
Jedan od takvih treninga je ovaj koji smo ovog puta pronašli, a radi se o vježbama koje istovremeno učvršćuju noge i područje struka. Naime, uglavnom su to statičnije vježbe s većim brojem ponavljanja, stoga je ovaj trening idealan za izvođenje u udobnosti vlastitog doma, a osim prikladne odjeće i strunjače, nije vam potrebna nikakva dodatna oprema. Trening traje svega 20-ak minuta, pa isprike kako nemate vremena – doista nema. Ono što svakako predlažemo prije ovog treninga jest kratko standardno zagrijavanje kako biste spriječili potencijale ozlijede, a nekad u danu, pokušajte ubaciti još pokoju vrstu tjelovježbe, primjerice hodanje. U pravilnu prehranu, tako možete biti sigurni da prvi poticajni rezultati dolaze vrlo brzo!

 

Kao što smo spomenuli, kako rezultati ne bi izostali, jako je bitna prehrana. Ista mora biti uravnotežava te prilagođena onome što želite postići, smršavit, održati težinu, ali učvrstiti tijelo ili pak povećati kilažu. Loša navika je odlaziti na rigorozne režime prehrane koji odskaču o vaše uobičajene prehrane, stoga pronađite zdravi balans i u kombinaciji s treningom, osjećati će se dobro i izgledat sjajno.

O kojem treningu je riječ, pogledajte u nastavku!

Foto: Instagram, Youtube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE