Ovo je napitak s kojim ćete još lakše doći do fit linije!

U zdravom tijelu zdrav duh’, vjerujemo da će se svi složiti s ovom tvrdnjom, no ipak, uvrstiti tjelovježbu u svoju svakodnevicu mnogima je i dalje izazov. Previše obaveza i užurban tempo samo su neki od razloga zbog kojih preskačemo vježbanje, ali moramo priznati da je malo lakše krenuti kada pri ruci imamo odlične saveznike koji nam pomažu da što prije dođemo do rezultata!

Bez obzira na to je jeste li profesionalni sportaš ili amater, već iskusni vježbač ili početnik, ukusni napitci koji nam pomažu da održavamo ili ‘požurimo’ do rezultata – uvijek su dobro došli. Tako mi biramo ISO SPORT BCAA, izotonično osvježavajuće piće koje je i više nego pouzdan partner želite li svoj organizam nagraditi nakon tjelovježbe. Stoga, što kažete na mogućnost osvajanja mjesečne zalihe ovog ukusnog sportskog pića? U suradnji s Vindijom poklanjamo vam upravo to, mjesečnu zalihu ISO SPORT BCAA od 0,5 L, ali i još jedno iznenađenje – fora ISO SPORT majicu koja je idealna za sve vrste aktivnosti.

Kako biste sudjelovali u ovom odličnom darivanju te ga potencijalno osvojili, posjetite FASHION.HR Instagram profil gdje vas očekuju svi ostali detalji!

#loveisneverabadidea #FHRlovestory

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE