Puderi u kamenu koji će savršeno matirati vašu kožu!

Njega kože lica je vrlo zahtjevna i često nam se dogodi kako uložimo u nove proizvode za lice s kojima nikako nismo zadovoljni. Što nije čudno, obzirom da je svačija koža različita, a i mnogo vanjskih faktora ovisi o tome kako će naša koža prihvatiti određeni proizvod. Pa je poznato kako je zimi koži potrebno više njege jer je jako suha i u tom periodu koristimo kreme i kozmetičke preparate teže teksture, no kad krenu toplija vremena, preporuka je tekuće pudere zamijeniti puderima u kamenu.

Puder u kamenu je idealan odabir u toplijim vremenima. Proljeće je praktički pred vratima, a naša koža se znoji i masti više nego što je uobičajeno. Puder u kamenu je odličan proizvod koji će prekriti nepravilnosti, a vašoj koži lica pružiti matirani efekt. Nema goreg osjećaja od onoga kada nam se cijelo lice zasjaji, pa nemamo izbora nego ga obrisati papirnatim maramica. Kako nam se ovo ne bi događalo, potrebno je odabrati puder u kamenu koji će odgovarati našem tipu kože. Ako želite potpunu prekrivenost ili jači večernji make up, onda je preporuka preko tekućeg pudera staviti puder u kamenu.

Za svaki dan, dovoljno je staviti serum i hidratantnu kremu i preko toga puder u kamenu, koji će prekriti nedostatke i neće se brzo zasjajiti. Imamo različite pudere u kamenu, neki su laganije teksture, dok su neki za nešto bolji efekt prekrivanja. Ako želite puder u kamenu koji ima odličan efekt prekrivanja nedostataka, predlažemo Mac Mineralize Skinfinish Natura. No, ako preferirate laganije pudere u kamenu, koji će biti odličan odabir za svaki dan, onda predlažemo Shiseido UV Protect Sun koji sadrži i zaštitni faktor za zaštitu vaše kože.

U nastavku izdvajamo najbolje pudere u kamenu iz aktualne ponude.

L’oreal true match

Mac Mineralize Skinfinish Natura

Rimmel Stay Matte Long Lasting

Shiseido UV Protect Sun

Sensai Total Finish

La Mer The Powder

Foto: Instagram, DM, Fabu

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE