Serumi koje obožava baš svaki tip kože lica

Kada bismo zavirili u bilo koju kozmetičku torbicu sigurni smo da bismo u njoj pronašli jednu dobru hidratantnu kremu, ali i serum. Riječ je o skincare proizvodu koji je unazad nekoliko godina postao neizostavan dio baš svake njege kože lica, stoga se na tržištu mogu pronaći razni proizvodi koji koži lica vraćaju svjež, zdrav i ujednačen izgled!

Postoji mnogo različitih vrsta seruma za kožu, a svaki od njih se koristi za rješavanje specifičnih problema kože ili za pružanje određenih prednosti. Najpopularniji su serumi s hijaluronskom kiselinom koji su idealni za hidrataciju kože lica. Hijaluronska kiselina sastojak je koji prirodno postoji u koži, a ovaj serum pomaže da se koža bolje hidrira, što je ključno za sprečavanje bora i održavanje zdrave kože.

Koji serum odabrati za svakodnevnu njegu kože lica?

Kako je zadržavanje optimalne razine hidratacije najteži izazov u njezi kože lica, imati dobar serum koji koži vraća svježinu i hidrataciju nešto je što se isplati imati nadohvat ruke. Serumi su za razliku od krema nešto lakši svojom teksturom, pa kao takvi prodiru dublje u sve slojeve kože, njegujući ju iznutra. Njihovo korištenje nužno je u svakom periodu godine, a posebno u proljeće i ljeto kada koža lica brže gubi tekućinu, stoga je pravo vrijeme da obogatite svoju njegu ovim sjajnim proizvodom koji čini razliku!

OLIVAL Professional hijaluron 4H hidrator, Mixa Hyalurogel serum za lice

LA ROCHE-POSAY Serum za lice Hyalu B5

Nacomi Fix It Up serum za lice Niacinamide 15%, Biobaza Beauty Hydratonic serum za lice – aloe vera i hijaluronska kiselina

Foto: Instagram, Nacomi, Biobaza, La Roche-Posay, Olival, Mixa

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE